Huippuporukkaa riveihimme

 

Luonnontieteiden kandidaatti Marko Rantala on aloittanut 27.6.2016 Oscarilla ohjelmistosuunnittelijan tehtävissä,  toimialueenaan Oscarin verkkoliiketoiminta. Opinnoissaan hän on keskittynyt käyttäjäkokemuksen ja käyttöliittymien suunnitteluun, sekä moderneihin web-tekniikoihin. Työn ohessa hän viimeistelee maisteriopintojaan yliopistossa. Vapaa-ajalla Marko viihtyy parhaiten avovaimonsa kanssa häärätessä, kuten esimerkiksi hyvää ruokaa tehden, sekä myös ystävien tai kirjojen seurassa. Ennen työpäivää häneen saattaa törmätä paikallisella kuntosalilla painoja nostelemassa. 

 

 

Filosofian maisteri Raija Kiviranta on aloittanut ohjelmistosuunnittelijan työt 11.7.2016 vastuualueenaan Tisman tuotekehitys. Työkokemusta Raijalle on kertynyt yli 25 vuotta erilaisista finanssialan järjestelmistä. Vapaa-aikaa hän viettää mielellään kuntoliikunnan, esimerkiksi lentopallon ja hiihdon parissa, ja harrastusten ohessa hän kunnostaa rintamamiestaloaan ja sen puutarhaa. Harrastuksista mieluisin, jopa niin mieluisa, että sitä voi jo kutsua intohimoksi, Raijalle on kuitenkin saaristomeri ja sen tutkiminen.

 

 

Ohjelmistosuunnittelija Janne Lepola on aloittanut työt 15.8.2016 käyttöliittymäasiantuntijana ja ohjelmistosuunnittelijana.
Työkokemusta teollisuuden prosessituotannonohjauksen ja -raportoinnin järjestelmien parissa, sekä henkilöstövuokrausalan toiminnanohjauksen kehittämisessä on takana jo yli kymmenen vuotta. Jannen harrastuksiin kuuluvat mm. lenkkeily ja musiikki, jossa hän onkin varsinainen monilahjakkuus. Hän soittaa kitaraa, rumpuja ja pianoa, sekä harrastaa soundtrack- ja elokuvamusiikin säveltämistä.
 

 

 

BBA Jaana Tamski on aloittanut 30.9.2016 laskentakonsultin tehtävissä vastuualueenaan palkanlaskenta. Aiempaa kokemusta palkanhallinnosta on kerääntynyt jo 11 vuotta. Jaanan vapaa-aika kuluu perheen kanssa kotona puuhastellessa sekä omien ja lasten harrastuksien parissa. Toisinaan he pakkaavatkin auton ”ex tempore” ja lähtevät tuulettamaan arjen hulinoita minireissuille. 

 

 

Kauppatieteiden maisteri Tapio Miettinen on aloittanut 19.10.2016 myyntipäällikön tehtävissä vastuualueenaan Oscar-ratkaisujen ja palvelujen myynti laaja-alaisesti ja ratkaisukeskeisesti kaikkiin Oscarin asiakassegmentteihin. Hänellä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus tietojärjestelmien, ohjelmistojen ja konsultointipalvelujen myynnistä ja markkinoinnista. Tapio on kiekkomiehiä, mutta harrastaa vastapainoksi aktiivisesti myös kuorolaulua.

 

 

Kauppatieteiden maisteri Tarja Soukka on aloittanut 24.10.2016 laskentakonsultin tehtävissä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus taloushallinnon tehtävistä, erityisesti kansainvälisistä yhtiöistä ja onhan Tarja tilitoimistoissakin työskennellyt. Vapaa-aikanaan Tarja harrastaa liikuntaa, salilla käyntiä sekä pyöräilyä. Lisäksi lomalle lähtesittä pitää aina olla jokin matkakohde tiedossa.