Oscarin joukko kasvanut ryminällä

Kasvavalla joukolla vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin.

 

Prosessitekniikan insinööri Tero Oksala on aloittanut 16.11.2015 projektipäällikön tehtävissä vastuualueenaan nykyisten asiakkaiden asiakkuuden kehitys. Terolla on usean vuoden kokemus tuotannon-, hankinnan- ja kunnossapidon kehittämisestä, sekä Lean Managementista. Vapaa-ajalla Tero tykkää pelailla erilaisia lautapelejä sekä harrastaa täyskontaktitaistelulajia Medieval Combat Sport.

 

Jari Julkunen on aloittanut projektipäällikön tehtävissä 1.2.2016 vastuualueenaan Oscar Ventus -asiakkaiden toimintojen kehittäminen. Aiemmin Jari on toiminut laaja-alaisesti IT-hallinnon tehtävissä ja omaa pääkäyttäjä- ja käyttöönottokokemusta mm. Oscar Ventus -järjestelmistä. Erityisesti teollisuuden järjestelmät ovat tuttuja. Vapaa-aika Jarilla kuluu hyvän ruuan, elokuvien ja tietoteknisten vimpaimien parissa. Toisinaan iso reppu eksyy selkään, ja Jari lähtee maailmalle. Perheenjäseniä ovat avovaimo ja kissa.    

Liiketalouden tradenomi Johanna Rajamäki on aloittanut 9.2.2016 sovelluskonsultin tehtävissä vastuualueenaan erityisesti asiakkaiden taloushallinnon konsultointi. Johanna on erikoistunut kansainväliseen kauppaan ja logistiikkaan. Aikaisempaa kokemusta hänellä on vientilaskutuksesta, kuljetusjärjestelyistä sekä asiakaspalvelusta alalla ja onhan Johanna tutustunut myös tilitoimistomaailmaan. Vapaa-ajallaan Johanna harrastaa ulkoilua ja puutarhanhoitoa.

 

Diplomi-insinööri Tiina Autio on aloittanut 22.2.2016 Oscarilla BI-analyytikon tehtävässä vastuualueenaan erilaisten raportointiratkaisujen tuottaminen asiakkaille Qlik-tuotteilla, Excelillä ja Oscar-raportointityökalulla. Opinnoissaan hän keskittyi liiketoimintatiedon hallintaan ja lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta Qlik-raportointiratkaisujen toimittamisesta eri toimialoilla operoiville yrityksille. Vapaa-ajalla Tiinan löytää parhaiten vesilajien äärestä kuten avannosta, sukeltamasta tai wake boardaamasta.

 

Diplomi-insinööri, kauppatieteiden maisteri Juha Kananen on aloittanut osa-aikaisena projektipäällikkönä 1.1.2016 vastuualueenaan toiminnanohjausratkaisuiden käyttöönotto ja konsultointi. Aikaisempaa kokemusta hänellä on mm. rakennus- ja puusepäntuoteteollisuudesta, jossa hän on vastannut tuotannosta ja kehityksestä. Juhalla on myös aikaisempaa kokemusta Oscar Pron käyttöönottoprojektin vetämisestä asiakkaan projektipäällikkönä. Vapaa-ajallaan Juha harrastaa monipuolista urheilua ja kirjojen lukemista.

 

Kauppatieteiden maisteri Johanna Saarinen on aloittanut 24.2.2016 myyntipäällikön tehtävissä vastuualueenaan uusasiakashankinnan lisäksi Oscar-ratkaisuiden soveltaminen nykyisten asiakkaiden liiketoimintatarpeisiin. Aikaisempaa kokemusta hänellä on muun muassa vuosikymmen ohjelmisto- ja palveluratkaisuiden myynnistä, niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin.

 

Yhteiskuntatieteiden maisteri Ilona Leppälä on aloittanut 7.3.2016 tuotepäällikön tehtävissä vastuualueenaan verkkoliiketoiminnan kehittäminen ja eKauppa. Leppälällä on pitkä kokemus tuotepäällikkönä ja markkinointipäällikkönä toimimisesta sekä kansainvälisellä tukkurilla että toiminnanohjausjärjestelmä toimittajalla. Vapaa-aikanaan hän harrastaa muun muassa monipuolisesti liikuntaa, ruuanlaittoa sekä lukemista.

 

Datanomi Aarno Syrjälä aloitti 19.2.2016 liiketoimintakaupan myötä projektipäällikön ja ohjelmistokehityksen tehtävissä. Aiempaa kokemusta Aarnolla on ohjelmistokehityksestä yli 20 vuoden ajan. Aarnon tehtävänkuvat ovat vaihdelleet ohjelmistoprojektien vaiheet aina loppukäyttäjien koulutukseen saakka. Hän on ollut mukana toteuttamassa kymmeniä CRM- ja toiminnanohjausjärjestelmiä eri toimialoille. Vapaa-ajallaan Aarno liikkuu aktiivisesti. Lisäksi vähemmälle on jäänyt hevosharrastus, joka nykyään rajoittuu satunnaiseen ratsastukseen ja kengän kiinnittämiseen.