Teknologia’15-messut Helsingissä

Tule tutustumaan Oscarin uutuuksiin ja keskustelemaan liiketoimintasi kehittämisestä!

Oscar Software on mukana ensimmäistä kertaa järjestettävillä Teknologia’15-messuilla 6.-8.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa paikalla 7m28 lähes 40 neliömetrin osastolla. Teollisuuden ja teknologian suurtapahtuma Teknologia’15 pitää sisällään vanhat tutut ammattimessut: Automaatio, Hydrauliikka&Pneumatiikka, MecaTec ja Elkom sekä teollisuustapahtumat FinnTec, ToolTec ja JoinTec.

Esittelemme tänä vuonna ERP-ratkaisujemme lisäksi muun muassa langatonta ja automaattista toiminnanohjausjärjestelmään liitettyä tiedonkeruuta sekä asiakkuudenhallinnan uutta ajatustapaa. Langattoman automaattisen tiedonkeruun avulla esimerkiksi tuotannon tapahtumat rekisteröityvät automaattisesti ERP-järjestelmään tai huoltotilaus generoituu automaattisesti.

Uudella CRM/cERP*-ratkaisulla myynti näkee tarvittaessa kaikki asiakkaaseen liittyvät asiat ja toisaalta koko organisaatio toimii muun muassa myynnin tukena esim. myyntivihjeitä antamalla omista käyttöliittymistään. Erilliset CRM-järjestelmät integraatioineen on tarkoitus jättää historiaan.    

Tervetuloa vieraaksemme keskustelemaan, miten voisimme olla avuksi yrityksenne liiketoiminnassa!

 

 

*Customer & Enterprise Resource Planning