Oscar Talousosasto® valittiin Verohallinnon asiakasraatiin

Oscar Talousosasto® valittiin yhtenä tilitoimistona Verohallinnon asiakasraatiin. Asiakasraadit kokoontuvat eri puolilla Suomea, ja Oscar valittiin Tampereella kokoustavaan raatiin. Tapaamisissa keskustellaan Verohallinnon palveluista ja annetaan kehitysideoita, joilla palveluita voidaan kehittää yhä paremmiksi.

”On mielenkiintoinen mahdollisuus päästä luomaan yhdessä Verohallinnon kanssa tulevaisuuden toimintatapoja. Pääsemme etunojassa tutustumaan muun muassa transaktiopohjaiseen arvonlisäveroilmoittamiseen, fiskaaliseen kassajärjestelmään ja eKuittiin sekä antamaan omat kommenttimme myös tulorekisterin kehittämistarpeista”, kommentoi Oscar Talousosaston® liiketoimintajohtaja Päivi Soltin.

Asiakasraadin toimintakausi on kaksi vuotta. Raatien avulla Verohallinto lisää myös henkilöstönsä asiakastuntemusta tilitoimistoihin liittyen.

Asiakasraadissa kehitetään Verohallinnon toimintoja

Oscar Talousosastolla® myyntipäällikkönä työskentelevä Markku Pyörälä on työskennellyt uransa alussa verovirkailijana. Pyörälä on mielissään kehityssuunnasta, jossa verohallinnon asiointia on kehitetty sähköiseksi.

”On hyvä, kun turhaa paperisotaa saadaan pois ja asioita kehitetään automaattiseen suuntaan. Asiakasraadissa pääsemme kertomaan kehitysideoistamme, jotka voivat auttaa koko alaa”, Pyörälä kommentoi.

Liiketoimintajohtaja Päivi Soltin on nähnyt uransa aikana, miten sekä suhtautuminen verottajaan että myös verottajan omat toimintatavat ja viestintä ovat muuttuneet.

”Verottajaa pidettiin ennen jäykkänä ja byrokraattisena toimijana. Nykyään muun muassa nämä raadit ovat hyvä osoitus siitä, kuinka viranomaiselle on tärkeää kuunnella asiakkaiden mielipiteitä toimintoja kehittäessään. Ja olettehan huomanneet Verohallinnon uudistuneen viestinnän somekanavissa, kannattaa seurata!” Soltin vinkkaa.

Oscar Talousosasto®