Asiakkaiden vaatimuksiin sujuvasta teknisen tukkutoiminnan liiketoiminta-alustasta vastaa vuosien kehitystyön tulos Oscar T5. Toiminnanohjausjärjestelmä toimii käyttöjärjestelmästä riippumatta verkkoselaimessa, ja huippuvarusteltu Oscar T5s -versio vastaa lisääntyneeseen mobiilikäytön tarpeeseen erityisesti kaupan alalla.

Viime vuosien ajan Oscarilla on kehitetty täysin uuden sukupolven selainpohjaista liiketoiminta-alustaa. Oscar T5 on suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmäksi erityisesti tekniseen tukkukauppaan, mutta asiakkaita on laajalla kirjolla myös muilta aloilta vähittäiskaupasta huoltoliiketoimintaan. Oscar T5 toimii selainpohjaisella käyttöliittymällä. Kyseessä on täysin uusi tuote, jonka taustalla on kuitenkin kaikki se äly ja kehitystyö, jota vuosien mittaan edeltäjäänsä Oscar Tismaan on tehty.

Uusitut toiminnallisuudet – käyttöjärjestelmästä riippumatta

Web-selaimella toimiva Oscar T5 on riippumaton käyttöjärjestelmästä ja skaalautuu koko näytölle. Sen toiminnallisuudet ovat uusia ja jatkuvasti tuotavien päivitysten myötä se edustaa aina uusinta teknologiaa ja muun muassa myynnin toiminnot on hiottu huippuunsa.

Oscar T5 mahdollistaa dokumenttien automaattilähetyksen. Myös hakutoiminnot ovat edistyksellisiä ja hakuja voi tallentaa käyttäjäkohtaisesti. Tekoälyn avulla voidaan hoitaa muun muassa tilauksen kirjaus automatisoidusti esimerkiksi sähköpostiviestistä tai sen liitetiedostosta.

Oscar T5s tarjoaa mobiilityökaluja vaativaan käyttöön

Mobiilikäyttö lisääntyy yritysmaailmassa kiihtyvällä tahdilla, ja tähän vaateeseen vastaa erityisesti huippuvarusteltu Oscar T5s -versio. Sen edistykselliset mobiilioptimoidut toiminnot tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen. 

Oscar T5s:n avulla voidaan mobiililaitteen avulla esimerkiksi vastaanottaa tavaraa, tehdä myynnin keräilyä, tuotteiden massapoimintaa tai inventaarioita sekä tarkastella tuotetietoja. Varaston mobiilitoiminnot on optimoitu toimimaan erityisesti varaston PDA-laitteissa ja tableteissa. Parhaillaan kehitetään mobiileja työkaluja muun muassa myynnin ja huollon vaativiin tarpeisiin. Tulossa on myös CRM, josta on tarkoitus tulla markkinoiden helppokäyttöisin. Oscar T5s toimii myös mobiililaitteissa selainpohjaisesti.

Nimi viittaa uuteen sukupolveen

Oscar T5 liiketoimintayksikön tuotejohtaja Sami Kosmala on ollut liiketoimintatiimin mukana kehittämässä Oscar T5:ttä useamman vuoden ajan. Liiketoimintatiimissä on 15 henkeä, jotka kaikki ovat jollain tavalla olleet mukana kehittämisessä ja testaamisessa. – Oscar T5 bisneslogikka on uusi, mutta esimerkiksi asiakaskohtaiset muutokset on säilytetty samanlaisina kuin edeltäjässään. Tämä mahdollistaa joustavasti nykyisten Oscar Tisma -käyttäjien siirtymisen Oscar T5:een. Pyrimme toteuttamaan entistä enemmän asiakkaidemme toiveita ja olemaan ajan kartalla, Kosmala kertoo. 

Oscar T5 on täysin selainpohjainen. Mikä tahansa laite, missä on html5:ttä tukeva selain, riittää järjestelmän käyttämiseksi. Web-teknologia mahdollistaa monia uusia asioita verrattuna client-pohjaiseen järjestelmään. Käyttöliittymän visuaalisuus ja skaalautuvuus koko näytön kokoon miellyttää varmasti silmää, ja lisäksi päästään hyödyntämään muun muassa verkkopalveluista tuttuja kolmansien osapuolten toiminnallisuuksia.

– Oscar T5 vastaa nykypäivän trendien huutoon, erityisesti mobiilikäytettävyyteen ja selainpohjaiseen käyttöön. Ennen kaikkea pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin muun muassa luomalla uusia toimintatapoja sekä visuaalisuutta uusiin ja nykyisiin toiminnallisuuksiin, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mahdollisia toteuttaa. Oscar T5 tulee jollain aikavälillä korvaamaan Oscar Tisman, Kosmala linjaa.

Siirtyjille kova asiakaslupaus

Uuden järjestelmän käyttöönotot aloitettiin syksyllä 2019. Vastaanotto on ollut innostunutta, sillä teknologia, joka toimii ilman paikallisia asennuksia, on helppoudessaan houkutteleva. Oscar T5 tehostaa järjestelmän käyttöä, koska esimerkiksi myyjät voivat käyttää järjestelmää missä vain kännykällä, tabletilla tai muulla laitteella. Dataan päästään kiinni paikka- ja laiteriippumattomasti. 

Oscar T5:ssä on uudistuneessa muodossa samoja ominaisuuksia kuin monille tutussa Oscar Tisma -järjestelmässä. Uuden teknologian myötä merkittävimmät uudistukset tulevat jatkossa aina Oscar T5 -järjestelmään. Siirtyminen Oscar Tismasta T5:een on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi. Oscarin asiakaslupaus on, että kun lopetat työpäivän Oscar Tisma -käyttäjänä, aloitat seuraavana päivänä T5-käyttäjänä.

Jos kiinnostuit uudesta Oscar T5 -järjestelmästä, ota yhteys Oscarin myyntiin!