Oscar Software toimittaa elektroniikkahuollon järjestelmän Tanskaan

Oscar Software ja tanskalainen F Group A/S ovat tehneet toimitussopimuksen ERP-järjestelmästä

Tietojärjestelmiä, taloudenhallintapalveluja ja toiminnanohjausjärjestelmiä kehittävä tamperelainen Oscar Software Oy on tehnyt merkittävän toimitussopimuksen kulutuselektroniikan huollon toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta tanskalaiselle F Group A/S:lle. Toimitussopimus vahvistaa entisestään Oscar Softwaren markkinaosuutta elektroniikkahuollon järjestelmien piirissä Pohjoismaissa. Kotimaassa Oscar on markkinajohtaja mobiililaitehuollon toiminnanohjauksessa.

F Group A/S operoi yli 50 Fona-elektroniikkamyymälää eri puolilla Tanskaa ja Elektronik-Centret -palvelukeskusta. Järjestelmä tulee käyttöön Elektronik-Centret -palvelukeskukselle sekä tukemaan koko Fona-ketjun huoltoliiketoimintaa. Elektronik-Centret on valtakunnallinen palvelukeskus kulutuselektroniikan huollolle ja korjaukselle. Pelkästään huollon palvelukeskus työllistää noin 100 työntekijää.

Oscar Software toimittaa pilvipalveluna tilatun järjestelmän. Järjestelmä hyödyntää laajasti Oscar Softwaren huoltoliiketoiminta-, verkkosovellus- ja integraatio-osaamista. Järjestelmä rakentaa tiiviin verkon ja erinomaisen käyttökokemuksen kuluttajien, huoltokumppanien, logistiikan ja päämiesten järjestelmien välille.

Oscar Softwarella on kaikkiaan yli 500 asiakasta teollisuudessa, kaupan ja palveluiden alalla sekä huolto- ja kunnossapitoyrityksissä. Yritys uskoo vankasti kansainvälisiin kasvumahdollisuuksiin ohjelmistoalalla.

Kovan kansainvälisen kilpailun paineessa yritys on onnistunut kasvattamaan liikevaihtoaan kannattavasti keskimäärin 25 prosentin vauhdilla kymmenen perättäistä vuotta, perustamisestaan lähtien. 7/2014 – 6/2015 tilinpäätöksessä liikevaihto syntyi noin 4,9 miljoonaa euroa. Reilun 65 hengen kasvuyritys panostaa tuotekehitykseen merkittävästi, eli noin neljänneksen liikevaihdosta. Vahva tuotekehitys ja panostukset myyntiin ovat luoneet kasvua ja kannattavuutta. 

Oscar Softwaren päätoimipiste on Tampereella. Yhtiön tavoitteena on kehittää edelleen tuotteitaan vastaamaan kansainväliseen kilpailuun.  Solmittu kauppa aiheuttaa lisärekrytointitarpeita jo kuluvana vuonna. Yrityksen kahdeksan omistajaa ovat päivittäin mukana yrityksen toiminnassa.

 

Lisätietoja:
Oscar Software Oy
Simo Salminen, toimitusjohtaja
010 820 1011, simo.salminen(a)oscar.fi