Oscar jälleen Alihankintamessuilla!

 

Oscarin legendaarinen messuosasto tarjoilee tänäkin vuonna erityistä pukeutumista ja vähintäänkin kolme vuotta roikkunutta kokonaista Ibérico-kinkkua.

 

 

Oscar Software on jälleen jo 10. kertaa mukana Alihankintamessuilla 27.-29.9.2016 Tampereella. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan osastolle A 921 muun muassa teollisuusyrityksen tuotannonohjaukseen, mobiiliin varastologistiikkaan tai vaikka asiakkuudenhallintaan. Uusimpana kehityshankkeena kerrotaan myös älylaseilla toteutettavasta varastokeräilystä ja hyllytyksestä. Älylasien avulla voit nopeutta varastotoimintaa huomattavasti. 

 

 

Ensimmäistä kertaa osastolla tehdään myös pienoistutkimusta liittyen yrityksen toiminnan- ja tuotannonhojaukseen sekä verkkoliiketoimintaan. Tutkimus toteutetaan Oscarin liiketoiminta-alustaan kuuluvalla kyselytyökalulla, jolloin informaatio voidaan kohdentaa suoraan tietyn asiakkaan taakse myöhempää käyttöä varten. Oscarin pienoistutkimusosasto julkistaa tulokset myöhemmin syksyllä.

Ilmoittaudu Alihankintamessuille ja osallistu ilmaiseksi painamalla tästä.

Oscar tarjoaa yrityksellesi laajimmillaan koko liiketoiminta-alustan järjestelmineen ja palveluineen. Tule ja tutustu, miten voisimme kasvattaa teidän liiketoimintaanne. www.oscar.fi