Oscar ja Consignor verkkokaupan kumppaneina

Oscar eCommerce -liiketoimintayksikön päällikkö Ilona Leppälä esitteli Oscar eCommerce-verkkokaupan uusia toimintoja Oscar Gaalan puheenvuorossaan.

- Kun lähdemme rakentamaan asiakkaalle verkkokauppaa, kysymme ensin: Mitä myytte? Kenelle myytte? Miten asiakkaanne haluavat ostaa? Vastausten pohjalta aloitamme suunnittelun. Oscar omistaa koodin, joten pystymme rakentamaan verkkokaupan juuri sellaiseksi kuin haluatte, Leppälä sanoi puheenvuorossaan.

Consignor Oy:n Country Manager Petri Karjalainen kertoi gaalassa Oscarin ja Consignorin yhteistyöstä ja esitteli Consignorin palautusprosessia. Karjalainen toi esille verkkokaupan palautusprosessin vaikutuksia myyntiin.

- Se, miten hyvin palaustusrumba toimii, vaikuttaa paljon siihen, kuinka paljon verkkokaupassa tehdään myyntiä, Karjalainen sanoi.

 

Oscarin ohjelmistoratkaisujen johtaja Jarno Lahtinen (kuvassa keskellä) jututti Consignorin Petri Karjalaista liittyen Consignorin tarjoamaan verkkokaupan palautustenhallintaan. Kuvassa myös Consignorin Business Development Consultant Timo Mustikkamaa (oik.).

- Ratkaisu, jonka esittelimme Oscar Gaalassa tänään, on uusinta uutta ja kaikkien Oscarin asiakkaiden saatavilla helposti, Karjalainen sanoi.

Karjalainen kertoi uudesta palautustenhallintaratkaisusta, verkkokaupan asiakkaalle annettavasta tee se itse -palautuslomakkeesta, joka säästää aikaa ja poistaa työtä asiakaspalvelusta ja logistiikasta. Lahtisen ja Karjalaisen keskustelu on katsottavissa Facebook-kanavallamme. Myös muiden gaalassa esillä olleiden kumppaneidemme – Intrum, Handheld, Trade Connector, Avarda ja Svea Ekonomi – haastatteluvideot ovat katsottavissa Facebookissa. Klikkaa tästä videoihin!

Tapahtumia ja tunnelmia Oscar Gaalasta 2019