HR-paketit

HR-paketit ovat työnantajan toteuttamia lakisääteisiä suunnitelmia, vapaaehtoisia politiikkoja ja paikallisia sopimuksia.

 
HR-päällikkömme suunnittelee kanssasi yrityksenne koon mukaan määräytyvät lakisääteiset suunnitelmat, yrityksenne tarpeen mukaan valitut vapaaehtoiset politiikat sekä työehtosopimuksenne mukaan määriteltävät paikalliset sopimukset. 

 

Lakisääteiset suunnitelmat 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa lakisääteisiä suunnitelmia yrityksesi koon mukaan. Näitä ovat työsuojelun toimintaohjelma, varhaisen tuen malli, henkilöstö- ja koulutussuunnitelma, tasa-arvosuunnitelma ja yhdenvertaisuussuunnitelma. 

 

Vapaaehtoiset politiikat 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa vapaaehtoiset politiikat yrityksesi tarpeen mukaan. Näitä ovat esimerkiksi matkustuspolitiikka, palkitsemispolitiikka, henkilöstöpolitiikka, virkistystoiminnan ohjeistus ja autopolitiikka.

 

Paikalliset sopimukset 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa paikalliset sopimukset yrityksesi työehtosopimuksen mukaan. Näitä voivat olla esimerkiksi etätyösopimus, liukuvan työajan sopimus, työaikapankin sopimus ja niin edelleen.

Ota yhteyttä!

 

Markku Pyörälä

   

     Markku Pyörälä

       Asiakkuuspäällikkö, Oscar Talousosasto®

       044 779 7518

       mark­ku.pyo­ra­la(a)os­car.fi 

       LinkedIn