HR-paketit

HR-paketit ovat työnantajan toteuttamia lakisääteisiä suunnitelmia, vapaaehtoisia politiikkoja ja paikallisia sopimuksia.

 
HR-päällikkömme suunnittelee kanssasi yrityksenne koon mukaan määräytyvät lakisääteiset suunnitelmat, yrityksenne tarpeen mukaan valitut vapaaehtoiset politiikat sekä työehtosopimuksenne mukaan määriteltävät paikalliset sopimukset. 

 

Lakisääteiset suunnitelmat 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa lakisääteisiä suunnitelmia yrityksesi koon mukaan. Näitä ovat työsuojelun toimintaohjelma, varhaisen tuen malli, henkilöstö- ja koulutussuunnitelma, tasa-arvosuunnitelma ja yhdenvertaisuussuunnitelma. 

 

Vapaaehtoiset politiikat 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa vapaaehtoiset politiikat yrityksesi tarpeen mukaan. Näitä ovat esimerkiksi matkustuspolitiikka, palkitsemispolitiikka, henkilöstöpolitiikka, virkistystoiminnan ohjeistus ja autopolitiikka.

 

Paikalliset sopimukset 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa paikalliset sopimukset yrityksesi työehtosopimuksen mukaan. Näitä voivat olla esimerkiksi etätyösopimus, liukuvan työajan sopimus, työaikapankin sopimus ja niin edelleen.

 

 

Ota yhteyttä!


Kerromme mielellämme lisää Oscar Talousosaston® palveluista - ota meihin yhteyttä!

010 820 1000 (keskus)

myynti(a)oscar.fi 

      

Katso kaikki yhteystiedot:

Yhteystiedot

Kuva