HR-palvelut

Kun otat meiltä HR-palveluita, saat lakisääteisiä suunnitelmia, vapaaehtoisia politiikkoja, paikallisia sopimuksia, työnantajamarkkinointia ja rekrytointikonsultointia tämän hetkisen tarpeesi mukaan.

 

Lakisääteiset suunnitelmat 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa lakisääteisiä suunnitelmia yrityksesi koon mukaan. Näitä ovat työsuojelun toimintaohjelma, varhaisen tuen malli, henkilöstö- ja koulutussuunnitelma, tasa-arvosuunnitelma ja yhdenvertaisuussuunnitelma. 

 

Vapaaehtoiset politiikat 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa vapaaehtoiset politiikat yrityksesi tarpeen mukaan. Näitä ovat esimerkiksi matkustuspolitiikka, palkitsemispolitiikka, henkilöstöpolitiikka, virkistystoiminnan ohjeistus ja autopolitiikka.

 

Paikalliset sopimukset 

Suunnittelet yhdessä HR-päällikkömme kanssa paikalliset sopimukset yrityksesi työehtosopimuksen mukaan. Näitä voivat olla esimerkiksi etätyösopimus, liukuvan työajan sopimus, työaikapankin sopimus ja niin edelleen.

 

HR-konsultointipalvelut

HR-konsultointipalvelumme sisältää esimerkiksi YT-prosessien neuvontaa ja läpivientiä, työsuhteen muutostilanteiden hallintaa ja esimiesvalmennusta.

Luomme myös kanssasi prosesseja ja koulutamme organisaatiosi uusiin HR:n toimintatapoihin. Kauttamme saat myös erilaiset henkilöstökyselyt sekä järjestelmät niiden toteuttamiseen.

 

Rekrytoinnin konsultointipalvelut

Rekrytoinnin konsultointipalvelumme sisältää esimerkiksi rekrytointiprosessin luomista yhdessä organisaatiosi kanssa.

Koulutamme tarvittaessa esimiehiä rekrytointiosaamisessa. Kauttamme saat myös rekrytointijärjestelmän tukemaan ja tehostamaan prosessiasi.

 

Rekrytointipalvelut

Kun otat Oscarilta rekrytointipalvelun käyttöösi, hoidamme koko rekrytointiprosessin yrityksenne puolesta tai osan siitä. 

Kauttamme saat myös rekrytointijärjestelmän tukemaan ja tehostamaan prosessiasi.

 

Työnantajamarkkinoinnin konsultointipalvelut

Autamme sinua oivaltamaan työnantajamarkkinoinnin tarpeellisuuden nykyaikaisessa rekrytoinnissa. Kerromme sinulle miten houkutellaan, rekrytoidaan ja sitoutetaan alan parhaita ammattilaisia sekä luodaan markkinointiviestintää.

 

Ota yhteyttä!

 

Markku Pyörälä

   

     Markku Pyörälä

       Asiakkuuspäällikkö, Oscar Talousosasto®

       044 779 7518

       mark­ku.pyo­ra­la(a)os­car.fi 

       www.linkedin.com/in/markku-pyörälä