Oscar Alihankintamessuilla!

Tule tutustumaan uutuuksiin ja maistamaan sikaa!

 

Oscar Software on jo yhdeksättä kertaa Alihankintamessuilla 15.-17.9.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa (Pirkka-halli) tutulla paikalla A 921.

Esittelemme tänä vuonna ERP-ratkaisujemme lisäksi muun muassa langatonta ja automaattista toiminnanohjausjärjestelmään liitettyä tiedonkeruuta sekä asiakkuudenhallinnan uutta ajatustapaa. Langattoman automaattisen tiedonkeruun avulla esimerkiksi tuotannon tapahtumat rekisteröityvät automaattisesti ERP-järjestelmään tai huoltotilaus generoituu automaattisesti.

Uudella CRM/cERP*-ratkaisulla myynti näkee tarvittaessa kaikki asiakkaaseen liittyvät asiat ja toisaalta koko organisaatio toimii muun muassa myynnin tukena esim. myyntivihjeitä antamalla omista käyttöliittymistään. Erilliset CRM-järjestelmät on tarkoitus jättää historiaan.    

Tuoteuutuuksien lisäksi osastolla on tarjolla jo vanhan tavan mukaisesti useamman vuoden riiputettu sianpotkaa sekä uutuutena Menestyksen Menovettä (Polar Spring) ja ERP-voimanestettä (EtaPro). Eiköhän myös Oscarin pojat (ja nyt uusi tyttökin) ole laittaneet taas viimeisintä muotia päällensä Heikki Lehdolta ;-) Tervetuloa vieraaksemme!

Ilmoittaudu mukaan tästä.

*Customer & Enterprise Resource Planning