AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Myyntipäällikkö

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja, jolta löytyy ymmärrystä B2B- ja B2C-verkkokaupoista, palveluportaaleista, intra- ja ekstraneteistä sekä digitalisaatiosta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Kiinnostaako digimarkkinointi eikä sähköinen tiedonsiirtokaan saa sormea menemään suuhun? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Suomen nopeimmin kasvava liiketoiminta-alustatoimittaja hakee nyt nälkäistä

Verkkoliiketoiminnan myyntipäällikköä

Me etsimme ratkaisukeskeistä myyntitykkiä, joka toimii digitaalisella toimintakentällä sujuvasti kuin kala vedessä. Toivomme sinun olevan määrätietoinen ja sitkeä, lisäksi sinulla on kykyä heittäytyä ja halua oppia uutta. Oscarin seuraavalla huippumyyjällä on mielellään kaupallinen koulutus tai vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää tyyppiä, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä palava halu menestyä ja voittaa kauppoja. Tietämys ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Toimintakenttäsi on koko Suomi ja asiakkaasi sekä työkaverisi kirjavien hahmojen joukko vaativia asiantuntijoita. Hyvät ihmissuhde- ja ilmaisutaidot ovat työssäsi kultaakin tärkeämpiä. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Oscarin värikkään myynti- ja markkinointitiimin olevan sinun paikkasi, laita oitis hakemuksesi tulemaan ja vakuuta meidän persoonallisella tyylilläsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 110 liiketoiminnan ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
26.08.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Avoin haku

Jaa työpaikka: