AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Myyntipäällikkö

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja, joka on kiinnostunut teollisuudesta sekä digitalisaatiosta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Suomen nopeimmin kasvava liiketoiminta-alustatoimittaja laajentaa voimakkaasti myyntiorganisaatiota, joten haemme nyt nälkäistä

Myyntipäällikköä

Etsimämme myyntitykki toimii vaihtelevassa asiakaskentässä sujuvasti kuin kala vedessä ja osaa esitellä parhaat toiminnan- ja tuotannonohjauksen ratkaisut teollisuuden alalla toimiville asiakkaille. Toivomme sinun olevan määrätietoinen ja sitkeä, sinulla on kykyä heittäytyä ja halua oppia uutta. Oscarin seuraavalla huippumyyjällä on mielellään kaupallinen tai teknillinen koulutus ja/tai vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä. Työkokemus teollisuusalan yrityksessä tai alan tuntemus luetaan suureksi eduksi. Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää tyyppiä, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky, palava halu menestyä ja voittaa kauppoja. Tietämys ERP-järjestelmistä on suuri etu.

Tarjoamme sinulle:

toimintakentäksesi koko valtakunnan
haastavan tehtävän ja sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta
nykyaikaisen kehittymisympäristön ja monipuoliset urapolut ammattitaitoisten kollegoiden seurassa
hilpeän ja nuorekkaan myynti- ja markkinointidivisioonan tuen
viihtyisän työympäristön ja hauskat työkaverit
joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
tiimin tuen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen
tukikohdan Tampereen ydinkeskustassa
 
Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Oscarin värikkään myynti- ja markkinointitiimin olevan sinun paikkasi, laita oitishakemuksesi tulemaan ja vakuuta meidän persoonallisella tyylilläsi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee 130 liiketoiminnan ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
29.10.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä

Jaa työpaikka: