AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Myyntipäällikkö

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja, jolta löytyy ymmärrystä asiakkaan talous- palkka- ja henkilöstöhallinnosta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, tarjota ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Kiinnostaako asiakkaan kilpailukykyä lisäävät taloudenhallintapalvelut, ja saavatko kattavat toiminnanohjausratkaisut sinut syttymään? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Suomen nopeimmin kasvava liiketoiminta-alustatoimittaja hakee nyt nälkäistä

Taloudenhallinnan myyntipäällikköä

Uusi myyntitykkimme toimii digitaalisella toimintakentällä sujuvasti kuin kala vedessä ja ymmärtää talouden prosessit. Ihan huippua olisi, jos sattuisit olemaan talouden ammattilainen ja mahdollisesti tutustunut käytännössä talouden- tai palkkahallinnon töihin. Me emme myy kirjanpitovientejä, rivejä ja ulkoista laskentaa kuten tilitoimistot, vaan pidämme huolta asiakkaasta sekä annamme asiakkaan käyttöön ammattitaitoa ja tuotamme lisäarvoa. Me emme myöskään kilpaile tilitehtaita vastaan hinnalla ja massoilla, vaan erotumme tuottavalla palvelulla ja laadulla.

Toivomme sinun olevan määrätietoinen ja sitkeä ja sinulla on kykyä heittäytyä ja halua oppia uutta. Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä palava halu menestyä ja voittaa kauppoja. Tietämys ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Toimintakenttäsi on koko Suomi ja asiakkaasi sekä työkaverisi kirjavien hahmojen joukko vaativia asiantuntijoita. Hyvät ihmissuhde- ja ilmaisutaidot ovat työssäsi kultaakin kalliimpia. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Oscarin värikkään myynti- ja markkinointitiimin olevan sinun paikkasi, laita oitis hakemuksesi tulemaan ja vakuuta meidän persoonallisella tyylilläsi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan ja huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 110 liiketoiminnan ammattilaista.

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille 30 hengen voimin yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Taloushallintoliiton auktorisoimaan Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkka- sekä henkilöstöhallinnon toiminnot. Tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
28.08.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Avoin haku

Jaa työpaikka: