Oscar Helppokäyttöliittymä™

Helppoutta, nopeutta, vähemmän virheitä - uusi tapa käyttää!

Oscar Helppokäyttöliittymä tarjoaa yksikertaiset ja helppokäyttöiset mobiilit käyttöliittymät esimerkiksi varaston, tuotannon, huollon, asiakkaiden ja myynnin henkilöstön käyttöön. Käyttöliittymät ovat täysin selainpohjaisia, jolloin niiden käyttö onnistuu ilman mitään asennuksia paikkariippumattomasti esimerkiksi matkapuhelimella, PDA-laitteella tai taulutietokoneella.

Perinteisesti erilaiset mobiilit käyttöliittymät on toteutettu erillisillä ohjelmistoilla, jotka on liittymän avulla yhdistetty taustajärjestelmään, eli toiminnanohjausjärjestelmään. Tämä aiheuttaa muun muassa sitä, että tieto ei ole käytännössä koskaan reaaliaikaista ja sovellukset ovat yleensä laitekohtaisia.

Oscarin uuden sukupolven 4G-mobiiliratkaisuissa käyttöliittymät ovat aina selainpohjaisia, reaaliaikaisella tietokantayhteydellä varustettuja aitoja roolipohjaisia käyttöliittymiä. Tämä takaa oikean ja oikea-aikaisen tiedon sekä työtehtävän suorittajalle, että informaation hyväksikäyttäjälle.

Lähtökohtaisesti käyttöliittymät on tehty niin helppokäyttöisiksi, että niiden käyttäminen onnistuu ilman koulutusta. Esimerkiksi varastossa tavaran vastaanotto, lähetys, hankintaehdotukset ja inventoinnit hoituvat kädenkäänteessä.

Tuotantotyöntekijä hoitaa helposti materiaalien keräilyn ja voi kirjata työtuntinsa vaikka matkapuhelimella. Huoltomies näkee työjononsa suoraan matkapuhelimesta ja kirjaa työaikansa ja käytetyt varaosat suoraan huoltokohteesta. Myyntitilauksen laadinta hoituu vaikka tablet-tietokoneella ja ostolaskun hyväksyntä kännykällä.

Uusia sovellusalueita kehitetään koko ajan lisää. Kysy miten Oscarin mobiiliratkaisut voivat tehostaa ja helpottaa sinun toimintaasi. Yhteystiedot löytyvät täältä.