Mitä syntyy, kun apina ja gorilla yhtyy?

Tuloksena ainutlaatuisen vahva osaamiskokonaisuus yritysten toiminnanohjauksesta ja verkkoliiketoiminnasta!

 
Gorilla-maskotistaan tunnettu tamperelainen Oscar Software Oy on ostanut 30.9.2016 solmitulla sopimuksella ProsperCart Oy:n (alun perin Web Monkey Oy) koko liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan mukana Oscar Softwarelle siirtyivät ProsperCartin kaikki asiakkuudet, ProsperCart-verkkokauppajärjestelmä immateriaalioikeuksineen sekä kahdeksan verkkoliiketoiminnan osaajaa vanhoina työntekijöinä.
 
Liiketoimintakauppa on Oscar Softwarelta merkittävä strateginen panostus verkkoliiketoimintaan ja digitalisaatioon. Oscar saa kaupan myötä lisää verkkoliiketoiminnan osaamista, sekä Suomen parhaan verkkokauppajärjestelmän jo laajaan verkkoliiketoiminnan ratkaisuvalikoimaansa. Yhdistyminen tuo paljon tärkeitä synergioita, joiden avulla Oscarin ja ProsperCartin verkkoliiketoimintajärjestelmiä voidaan jatkossa kehittää entistä paremmin ja nopeammalla aikataululla. 
 
- Oscar Software on panostanut jo vuodesta 2005 lähtien verkkokauppoihin, jotka ovat integroitu tiiviisti asiakkaidemme toiminnanohjausjärjestelmiin. Näkemyksemme mukaan verkkoliiketoiminta kasvaa jatkossa entistä voimakkaammin laajalla skaalalla. Nyt tehty voimiemme yhdistäminen antaa meille erittäin hyvät lähtökohdat vastata suomalaisella huippuosaamisella kansainväliseen kovaan kilpailuun. Otamme ilolla ja tyydytyksellä vastaan jatkuvasti kasvavaan yhteisöömme ProsperCartin osaajat ja asiakkaat, toteaa toimitusjohtaja Simo Salminen.  
 
Oscar on jo vuosia tarjonnut yhdeltä luukulta erittäin kattavat ERP-liiketoimintaratkaisut ja niihin tiiviisti liitetyt verkkokauppa-, ekstranet- ja intranetportaalit. ProsperCartin osaaminen täydentää tätä kattausta erinomaisesti. Jatkossa Oscar voi tarjota vaativat verkkoliiketoimintajärjestelmät myös kaikkien muiden ohjelmistotalojen toimittamiin toiminnan- ja taloudenohjausjärjestelmiin. Oma tuotekehitys takaa nopean reagoinnin erilaisiin vaatimuksiin. Verkkoliiketoimintaratkaisuiden tuotekehityksen parissa työskentelee tällä hetkellä 15 henkeä.
 
- Yhdistyminen Oscar Softwaren kanssa on iso edistysaskel ProsperCartin tuotteelle, palveluille ja meidän asiakkaille. Nyt meillä on riittävän isot hartiat vastata kovenevaan kilpailuun. Lisäksi asiakkaamme pystyvät hyödyntämään Oscarin laajaa liiketoimintaohjelmistojen ja -palveluiden tarjontaa, sanoo ProsperCartin perustaja Vesa Nippala.
 
- Tavoittelemme tehdyllä yritysjärjestelyllä lisää kasvua, sillä se takaa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme kehityksen kärjessä olevat työvälineet liiketoiminnan hoitamiseksi menestyksekkäästi. Haemme tälläkin hetkellä noin 10 eri tehtävänimikkeellä lisää väkeä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Vuoden aikana meillä on aloittanut noin 30 uutta oscarilaista, kertoo toimitusjohtaja Salminen. 
 
 
Lisätietoja antavat:
 
Simo Salminen
simo.salminen@oscar.fi

Puh. 050 3081 050
Vesa Nippala
vesa.nippala@prospercart.fi
Puh. 045 6723 499
 
 
Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. 
 
Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Vuonna 2005 perustetun yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa sekä Helsingissä. Yksityisesti omistetun ja yrittäjien vetämän yhtiön palveluksessa on yhteensä yli 85 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisuja käyttää päivittäin noin 750 yritystä. Yhtiö käyttää vuodessa noin 30 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen.