Kuusi lupaustamme

Me emme tee asiakaslupausta, me teemme niitä kuusi!

Menestyksen tekijä.

Miksi oscarilaiset työskentelevät hihat käärittyinä?

Toimimme asiantuntevana kumppaninasi yrityksesi kehityksen eri vaiheissa. Autamme yli haasteiden ja vahvistamme kanssasi menestystekijöitäsi. Sitoudumme organisaatiosi tavoitteisiin. Yhteistyö kantaa parasta hedelmää, kun tavoite on yhteinen: yrityksesi menestys on meille kunnia-asia emmekä epäröi tarttua toimeen sen saavuttamiseksi.

Helpompaa elämää.

Miksi Oscarin asiakkailla on aikaa keskittyä olennaiseen?

Yhteistyö kanssamme on helppoa: tiedät aina, kenelle voit soittaa. Ymmärrämme liiketoimintaasi sekä yrityksesi toimintaympäristön vaatimuksia.

Tarjoamme kokonaisratkaisuja. Voit jättää kaikki yrityksesi tietojärjestelmiin liittyvät tarpeet huoleksemme. Saat helppokäyttöisen, tehokkaan ja kattavan ratkaisun. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset etkä eksy monisäikeisiin kumppaniverkostoihin.

Reagoimme.

Kaupungilla liikkuvan huhun mukaan oscarilainen voitti Usain Boltin juoksukilpailussa.

Toimintamme mukautuu organisaatiosi toimintaan: sovitamme ratkaisumme asiakaskohtaisesti. Me myös kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Toimitusaikamme ovat lyhyitä ja Oscar-järjestelmän käyttöönotto sujuu ripeästi. Reagoimme muutoksiin liiketoimintaympäristössäsi sekä yrityksesi tarpeissa joustavasti ja nopeasti, jopa ennakoiden.

Varmuus näkyy.

Miksi Oscarin asiakkaat tunnetusti nukkuvat yönsä hyvin?

Tuotteemme ja palvelumme ovat vaativiin kohteisiin soveltuvia moderneja ratkaisuja. Toimintavarmuus ja käytettävyys ovat suunnittelutyömme kivijalkoja. Tunnemme tuotteemme. Siksi voimme luvata varmuutta.

Henkilökohtaisesti.

Pikavalinta 1: ”Oscar”, pikavalinta 2: ”vaimo”

Oscar Softwaren arvoihin kuuluu laadukas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Sitoudumme asiakkaisiimme ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme heidän tarpeidensa pohjalta. Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilön, joka tuntee yrityksesi toiminnan ja tarpeet.

Kehitymme kanssasi.

Minkä yrityksen kaikki asiakkaat ovat Oscar-voittajia?

Yhteydenpito ja työskentely yrityksesi menestyksen vahvistamiseksi on säännöllistä. Tarjoamme ideoita ja näkökulmia sekä tiedotamme uusista mahdollisuuksista yritystoimintasi kehittämiseen.

Kehitämme toimintaamme, tuotteitamme sekä palveluitamme jatkuvasti, sillä meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme edelläkävijöiden ratkaisuja myös tulevaisuudessa.