Logistiikka ja varastointi

Automatisoi liiketoimintasi ja keskity vain olennaiseen

Oscar tarjoaa kumppaniverkostonsa kautta logistiikka- ja varastointipalveluita integroituna kokonaisuutena. Tällöin esimerkiksi ulkoistettu varasto käyttää samaa Oscar-järjestelmää kuin asiakas itse. Lisäksi olemme tehneet integraatioita varasto- ja logistiikkapalveluita tarjoavien yritysten omiin järjestelmiin.

Esimerkiksi verkkokauppaa harjoittava yritys pystyy näin keskittymään vain tuotevalikoimansa ylläpitoon, myyntiin ja markkinointiin. Verkkokauppa automatisoituine taustajärjestelmineen on Oscarin toimittama, kuten myös liiketoimintaa tukevat taloudenhallintapalvelut. Kun tähän kokonaisuuteen lisätään ostotilausautomatiikka ja ulkoistettu varastologistiikka, niin voidaan puhua hyvin pitkälle automatisoidusta liiketoiminnasta.  

Oscarin järjestelmät integroituvat sujuvasti lisäksi kymmenien eri kuljetusliikkeiden järjestelmiin, jolloin ERP-järjestelmään kuitattu kuljetustilaus siirtyy automaattisesti rahdinkuljettajalle. Kuljetusliikkeeltä saatu kuittaus ja seurantakoodi palautuvat takaisin Oscar-järjestelmään sekä tarvittaessa automaattisesti myös asiakkaalle esim. sähköpostin välityksellä.  

Mikäli pitkälle automatisoitu liiketoiminta ulkoistettuine varastologistiikkapalveluineen kiinnostaa, niin ole yhteydessä Oscarin myyntiin.

Pyydä lisätietoa