LMCS Oscar Gaalassa

Arpaonni suosi Lastmile Connection Service Oy:n toimitusjohtajaa Jonne Kettusta Oscar Gaalan samppanja-arvonnassa. Kettusen nimen arvontaan osallistuneiden joukosta poimi Oscar Gaalassa esiintynyt Jari Sarasvuo.

 

Oscar Softwaren toimitusjohtajan Simo Salmisen (kuvassa vasemmalla) mielestä asiakaspäivät toimivat jälleen onnistuneesti. 

- Asiakkaat saivat hyödyllistä tietoa ohjelmiston uusista ominaisuuksista, pääsivät verkostoitumaan ja vaihtamaan keskenään arvokasta tietoa ohjelmiston toiminnasta ja asioiden kehittämisestä, Salminen sanoi. 

Kuvassa keskellä Jari Sarasvuo ja oikealla Lastmile Connection Service Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kettunen, joka kertoi palkintojenjaon jälkeen Oscarin viestinnälle LMCS:n palveluista.

 

Dynaamisia raportteja Oscar Business Intelligencen avulla

Kettusen luotsaama LMCS tarjoaa asiakkaalle kameravalvontajärjestelmiä moneen tarkoitukseen, jossa kuvantamista tarvitaan, muun muassa perinteiseen turvallisuuskäyttöön sekä prosessin valvontaan. 

- Esimerkiksi tuotantolinjalla voidaan haluta nähdä kuva tuotteesta eri prosessinvaiheissa. Järjestelmät, joita toimitamme asiakkaille, ovat hyvin kehittyneitä, fiksuja järjestelmiä. Ne sisältävät erilaisia mahdollisuuksia piirtää kuvaa eri järjestelmiin tai integroida erilaisiin systeemeihin, Kettunen kertoi.

LMCS:n tuotannonohjauksessa käytetään Oscaria. Se on ollut Kettusen mielestä hyvä ja palveleva järjestelmä. Oscar Gaalassa esiteltyjen uusien ominaisuuksien osalta Kettunen ajattelee, että kun yrityksen liiketoiminta kehittyy, uusia ominaisuuksia voidaan mahdollisesti ottaa käyttöön.  

Yksi LMCS:n raportointityökaluista on rakennettu Oscarin Business Intelligencen päälle. Se on ollut yrityksellä käytössä reilu puoli vuotta. 

- Se on hyvä. Saamme sillä hyvin dynaamisia raportteja siitä, miten meidän palveluliiketoiminta kehittyy, Kettunen sanoi.

Oscar Gaala on tapahtumana Kettusen mielestä mahdollisuus verkostoitua muiden Oscarin asiakkaiden kanssa ja hän toivoo, että myös Oscarin järjestelmässä olisi ominaisuus, jossa olisi Oscar-käyttäjistä lyhyet esittelyt. Kettunen ideoi, että järjestelmässä voisi hakea, mitkä Oscar-käyttäjät tarjoavat jotain tiettyä palvelua, jota toinen Oscar-käyttäjä tarvitsee. 

- Oscar voisi olla liittymärajapinta, joka loisi uutta liiketoimintaa asiakkaiden välille, Kettunen ideoi.

 

Tapahtumia ja tunnelmia Oscar Gaalasta 2019