Liikevaihto kohosi jälleen!

Oscar Softwaren myynti uuteen ennätykseen jo 10:ttä vuotta peräkkäin!

 

Oscarilaisten ponnistelut asiakkaiden kilpailukyvyn kasvattamiseksi tuottivat jälleen totutun erinomaisen tuloksen, kun liikevaihto kohosi tilikaudella 6/14-6/15 uuteen ennätykseen, eli noin 4,9 miljoonaan euroon. Kasvua edellisestä tilikaudesta tuli yli 25 %. Oscar Software on pystynyt vastaavansuuruiseen keskimääräiseen kasvuun jo 10 perättäistä vuotta kannattavasti.

Oscarin myynti on onnistunut erityisesti keskisuurten yritysten segmentissä, jossa pahimmat kilpailijat ovat globaaleja jättejä. Lisäksi Oscar Talousosasto® –palvelun kysyntä on ollut odotettu suurempaa, mikä osaltaan selittyy vastaavantyyppisen palvelun tarjonnan vähäisyydellä. Oscar pystyy aidosti tarjoamaan samalta luukulta koko yrityksen toiminnan- ja tuotannonohjaukseen tarvittavat työkalut sekä taloudenhallintapalvelut kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Kasvaneeseen palvelutarpeeseen on vastattu lisäämällä henkilöstöä alkuvuoden aikana yli 60 henkeen. Rekrytointeja lisäksi tullaan jatkamaan loppuvuoden aikana. Oscarin myynti on aktiivisesti esillä seuraavan kerran 15.-17.9.2015 Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja Teknologia’15 –messuilla 6.-8.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa.