AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Liiketalouden asiantuntija asiakaspalveluun

Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvua vahvistamaan tarvitsemme useita osaajia jatkuvasti. 
Oletko sinä uusi kollegamme? Tiimimme kaipaa apua asiakkaidemme laadukkaan palvelun varmistamiseksi ja haemme nyt 

LIIKETALOUDEN ASIANTUNTIJAA ASIAKASPALVELUUN

 

Tehtävänkuva: 
 
Tehtäväsi koostuu monipuolisista asiakasneuvonnan töistä, painottuen asiakkailta tuleviin kysymyksiin ja ongelmanratkaisuun liittyen ohjelmistoihimme. Vastaat asiakaspalvelutiimiimme tulleista yhteydenotoista ja huolehdit osaltasi siitä, että asiakkaan ongelma tulee ratkaistuksi joko oman ongelmanratkaisukykysi ja asiantuntijuutesi avulla, tai usein yhteistyössä Oscarin muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä on siis yhdistelmä ongelmanratkaisua, asiakaskommunikaatiota ja tiimityöskentelyä. Työvälineinäsi on puhelimen ja sähköpostin lisäksi ohjelmistojemme etäkäyttö. Työ on useimpina päivinä hektistä, joten eduksi on, jos nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista, tai et ainakaan ahdistu siitä, että töitä on jonoksi asti ja joudut priorisoimaan ja hoitamaan useita erilaisia asioita päivän aikana.  
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
 
 • Omaat ratkaisukeskeisen ja asiakaspalveluhenkisen asenteen työskentelyyn. 
 • Olet nopea oppimaan ja näppärä hahmottamaan ongelman ytimen, etkä pelkää mennä kyselemään apua oman tiimisi tai muiden tiimien asiantuntijoilta. 
 • Hahmotat kokonaisuuksia ja osaat pitää langat hyppysissä kiireisinäkin päivinä. 
 • Olet sen verran jämäkkä, että pystyt huolehtimaan siitä, että ongelmat ratkaistaan ja asiakkaat palvellaan mahdollisimman hyvin loppuun saakka.  
 • Hyvät kommunikointikyvyt ovat välttämättömät. 
 • Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus, tai sinulla voi olla työssä hankittua kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut, tai vaikka uralle uutta suuntaa hakeva konkari. 
 • Opintojen tai työn kautta hankittu ymmärrys toiminnanohjauksen- tai talouden järjestelmistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. 
 
Tarjoamme Sinulle: 
 
 • Monipuolisen ja haastavan työtehtävän asiakaspalvelun ja ongelmanratkaisun parissa
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi työssäsi
 • Rennon, kannustavan ja osaavan tiimin työsi tueksi 
 • Suomen nopeimmin kasvavan toiminnanohjauksen palvelutalon työnantajaksesi
 • Toimivat teknologiat ja omat tuotteet, joita kehitämme jatkuvasti 
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden 
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. 
Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 24.2.2019
Lisätietoja saat osoitteesta www.oscar.fi/rekrytointi, tai puhelimitse Veikko Perttuli, 040 745 1415. 
 
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee noin 140 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
05.02.2019

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
24.02.2019

Jaa työpaikka: