LH Lift Oscar Gaalassa

Yksi Oscar Gaalaan saapuneista asiakasyrityksistä oli traktoreiden ja työkoneiden välisiä kytkentälaitteita valmistava LH Lift. Yrityksestä mukana tapahtumassa olivat materiaali ja IT-päällikkö Eero Viikki (kuvassa), työnjohtaja Olli Peuranen ja talous- ja myyntisihteeri Tiina Heinonen (kuvassa).

Eero Viikki esitteli aamupäivän asiakascasessa LH Liftiä ja kertoi yhteistyöstä Oscarin kanssa. LH Liftillä on Oscarin palveluista käytössä muun muassa myynti, hankinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta, työajankirjaus ja verkkokauppa. 

LH Liftin Tiina Heinonen vakuuttui gaalassa esitellystä Oscar Pro:n uudesta versiosta. Heinosta miellytti erityisesti dynaaminen tiedonhaku, joka antaa paljon mahdollisuuksia raportointiin. 

- Uudessa versiossa tiedonhaku muuttuu, kun voidaan hakea tietoa laajemmalla tavalla. Se on hieno ominaisuus, omaa luokkaansa, Heinonen totesi.

Heinonen uskoo, että Oscar Pro:n uudessa versiossa on paljon ominaisuuksia, jotka hyödyttävät LH Liftiä. 

- Versiossa on iso hyppäys ERP-muutoksessa ja ratkaisuissa, joita se tarjoaa, hän sanoi.

Heinonen oli Oscar Gaalassa ensimmäistä kertaa. Hänen mielestään päivän tarjonta oli kiinnostavaa ja tapahtumaohjelma oli laadittu hyvin. Kaikkiin Heinosta kiinnostaviin esityksiin ei kuitenkaan yhden päivän aikana ehtinyt, koska kiinnostavaa tarjontaa oli paljon. 

- Oli paljon tapahtumapisteitä, joissa olisin halunnut vierailla. Vähän oli päällekkäisyyttä, koska oli paljon uutta tulossa. 

Heinonen uskoo, että LH Lift osallistuu Oscar Gaalaan myös ensi vuonna. 

- Tapahtumapaikka on hyvä ja päivän aikana on mahdollisuus verkostoitua.

 

Tapahtumia ja tunnelmia Oscar Gaalasta 2019