AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Laskentakonsulttiharjoittelija

Etsimme Oscar Akatemiaan

LASKENTAKONSULTTIHARJOITTELIJOITA

Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontratehtäviä, tiliotekäsittelyä ja muita mielenkiintoisia taloushallinnon tehtäviä isohkoille asiakasyrityksillemme. Saat tiimiltämme kattavan perehdytyksen tehtävään ja asiakkuuksiin. Lisäksi pääset tutustumaan eri järjestelmiimme ja otamme mielellämme kehitysideoita vastaan.

Meistä olisi mahtavaa, että aloittaisit perehtymisen mahdollisimman pian opintojen ohessa. Toiveena on, että jatkat läpi vuoden tuntilaisena ja seuraavana kesänä olisit apunamme. Haluamme pitää sinusta siis erinomaista huolta ja toivomme pitkää työsuhdetta.

Alan koulutuksesta ja kokemuksesta on tietenkin hyötyä. Lisäksi meillä arvostetaan asiakkaan näkökulmaa ymmärtävää, itsenäistä, tarkkaa, tehokasta ja mukavaa työkaveria.

Meillä Oscar Talousosastolla® on jokaisella oma kehittymissuunnitelma ja tavoitteena on, että sinäkin kasvaisit kanssamme kohti ääretöntä ja sen yli!

Otahan yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.8.2018 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
13.08.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
30.08.2018

Jaa työpaikka: