AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Laskentakonsultti

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme taloushallinnosta sekä liiketoiminnan kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja kehittyvien tietojärjestelmien parissa? Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme.

Oscar Talousosaston® kahden raudanlujan ammattilaisen siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin haemme 30 hengen joukkoomme kahta uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

TILINPÄÄTÖSTAITOINEN TALOUDEN AMMATTILAINEN

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden tilinpäätöksiä, kirjanpitoa ja maksuliikennettä laskentakonsulttina. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi talouden vastuuhenkilönä.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
  • sinulla on jo kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • on hyvä tuntea tuntea myös sisäinen laskenta ja raportointi
  • haluat kehittää ammattitaitoasi ja olet aktiviinen toimintojen kehittäjä
  • omaan hyvät työyhteisö- ja asiakaspalvelutaidot
  • sinulla on rohkeutta heittäytyä vaativiinkin asiakkuuksiin
Tarjoamme sinulle:
  • nykyaikaisen kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa
  • mukavat työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön ja hauskat työkaverit
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • tiimin tuen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen
Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti. Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy ma 29.10.2018.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja
talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.
 
 
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
14.10.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Haku päättyy:
28.10.2018

Jaa työpaikka: