Asiantuntevalla palvelulla ERP toimimaan

Oscar vastaa toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisen lisäksi niiden toimituksista. Näin asiakkaamme projektipäälliköllä on paras mahdollinen tieto käytössä olevien ratkaisujen ja työkalujen ominaisuuksista ja potentiaalista.

Me emme siis toimita pelkästään ohjelmistoratkaisua, vaan vastaamme myös siitä, että asiakas saa ratkaisun käyttöönsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä vaatii vankkaa osaamista ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä.

Projektipäällikkömme ovat usein erikoistuneet tietyn toimialan asiakkuuksiin. Tämän vuoksi saamme toimialaosaamista ja hyviä käytäntöjä jaettua tehokkaasti asiakkaillemme. Käyttöönotosta vastaava projektinvetäjämme säilyy usein yhteyshenkilönä asiakassuhteen edetessä ja kumppanina toiminnanohjausprosesseja edelleen kehitettäessä. Tämä takaa tehokkaan toimintatavan myös käyttöönoton jälkeen.

Me voimme taata, että saamme toimittamamme ERP-järjestelmän aidosti tuotantokäyttöön, jos vain sinä niin tahdot. Tarvittaessa voimme myös luoda kokonaan uusia toimintamalleja nopeasti, koska toimitusorganisaatiomme ja tuotekehityksemme tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä. Haluamme olla asiantuntevana kumppanina yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa.

 

ERP-järjestelmän käyttöönotto

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto vaatii aikaa ja resursseja. Hankkeeseen ryhtyminen kuitenkin kannattaa, sillä se tehostaa huomattavasti yrityksen liiketoimintaa. Oli kyseessä sitten ERP-ohjelmistoalustan vaihto tai yrityksen ensimmäisen ERP-järjestelmän käyttöönotto, perusperiaatteet prosessihankkeessa ovat samat. 

Keskeisiä hankkeen onnistumisen edellytyksiä ovat oman toiminnan analysointi, prosessien tunnistaminen ja koko organisaation sitoutuminen sovittuihin toimintatapoihin. ERP-hanke on siis aina myös asiakkaan oma prosessihanke. 

Lue miten toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektin vaiheet etenevät ja mitkä asiat huomioimalla ERP-projektin implementointi onnistuu varmasti.