AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Käyttöliittymäsuunnittelija / UI Designer

Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitsemme useita osaajia jatkuvasti. 
Oletko sinä uusi kollegamme? Tiimimme kaipaa lisäkäsiä mielenkiintoisten projektien toteutukseen ja haemmekin nyt

KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELIJAA / UI DESIGNERIA

Tehtävänkuva:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ osana verkkokauppaliiketoiminnan tiimiämme. Pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, ja saat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa verkkokauppatuotteidemme käyttöliittymiä asiakaslähtöisesti yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tuet työlläsi projektitiimiä ja myyntiä, joten arvostamme erityisesti yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista työotetta. Asiakasprojektin ja oman mielenkiintosi mukaan työ saattaa sisältää myös jonkin verran matkustusvalmiutta. Työpisteesi sijaitsee Tampereen toimistollamme, mutta päästyäsi sisään tehtävänkuvaan ja tiimiin, voit työskennellä joustavien työaikojen puitteissa myös etänä.

 

Toivomme Sinulta:

 • Kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta ja -toteutuksesta
 • Innostunutta ja motivoitunutta asennetta asiakas- ja projektilähtöiseen käyttöliittymäsuunnitteluun ja -toteutukseen
 • Visuaalista silmää ja graafisen suunnittelun taitoa
 • Verkkokauppa-layouteissa CSS3-osaamista ja ymmärrystä uusien kirjastojen ja frameworkien toiminnasta (esim. Bootstrap, jQuery, React, HTLM5, SASS, webfontit)
 • Modernien työvälineiden ja tekniikoiden hallintaa (mm. Adobe XD, Adobe Comp, Adobe Photoshop, Invision)
 • PHP-osaaminen katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle:  

 • Monipuolisen työtehtävän, jossa yhdistyy teknologia ja ihmisten kanssa työskentely
 • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa
 • Suomen nopeimmin kasvavan toiminnanohjauksen palvelutalon työnantajaksesi
 • Viihtyisät työskentelytilat ja kannustavat työkaverit 
 • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

 

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 10.2.2019.

 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee noin 130 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.os­car.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
08.01.2019

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
10.02.2019

Jaa työpaikka: