AVOIMET TYÖPAIKAT / Helsinki

Järjestelmäkehittäjää

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitaan useita osaajia jatkuvasti. Nyt haemme joukkoomme:

Logistiikan ja/tai tuotannonohjauksen järjestelmäkehittäjää

Onko sinulla aiempaa kokemusta logistiikan, varastonhallinnan tai tuotannonohjauksen järjestelmäkehityksestä. Onko sinulla ymmärrystä siitä, miten ERP-järjestelmä rakentuu ja miten se suhteutuu keskittyneisiin varastonhallinnan tai tuotannonohjauksen kokonaisuuksiin? Oletko sinä se visionääri, jonka päässä yhdistyy ymmärrys konepajan lattiatason reaaliteeteistä ja bittiavaruuden ihmeistä? 

Haemme ohjelmistosuunnittelijaa viemään liiketoiminta-alustaamme seuraavalle tasolle. Työnkuva muokataan persoonan ehdolla, jolloin voit halutessasi keskittyä tiettyyn osa-alueeseen, kehittää laajalla teknologia- ja työkaluskaalalla tai toimia osin myös osana asiakasrajapintaa. 

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia: 

  • Kokemusta kaikista varastonhallinnan, logistiikan ja tuotannonohjauksen järjestelmistä 
  • Ohjelmointitaustaa ja tietokantaosaamista (SQL) 
  • Kykyä ja halua oppia uutta sekä jakaa tietoa 
     

Tarjoamme sinulle:  

  • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa 
  • Mahtavat työsuhde-edut 
  • Viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden 
  • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi, puh. 040 745 1415. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee noin 130 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
15.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Ritola
020 155 6532

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Jaa työpaikka: