Helsinkiläinen valaisinvalmistaja Innojok Oy otti käyttöönsä Oscarin järjestelmän 

Helsinkiläinen valaisinvalmistaja ja tukkuliike Innojok Oy (tuotemerkki Innolux) etsi uutta toiminnanohjausjärjestelmää, joka mahdollistaisi lukuisten toimintojen yksinkertaistamisen ja automatisoinnin. Kilpailijoiden joukosta he päätyivät Oscarin ratkaisuihin hyvän hinta-laatusuhteen ja heille sopivien ominaisuuksien vuoksi.

Innolux on valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on asiantuntija valon ominaisuuksissa ja muotoilun hyödyntämisessä valaisinsuunnittelussa. Innolux on Avainlippu- ja Design from Finland -merkkien haltija.

Innojok Oy:llä on käytössään kokonaisvaltainen Oscarin järjestelmä myynninhallinnasta tuotannonohjaukseen sekä verkkokauppaan. Lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluu Oscarin Talousosasto®-palvelu. Myöskään jatkokehitysominaisuudet eivät ihan heti lopu, joten toiminnallisuuksia otetaan koko ajan lisää käyttöön tarvittaessa. Yhteistyö ei myöskään ole yksipuolista. Oscarin myyntijohtaja Jarno Lahtinen aikoo asennuttaa Innoluxin valaisinmallistoa uuteen rakenteilla olevaan omakotitaloonsa. ”Luotan Innojokin valaisimiin ja haluan tukea suomalaista huippuosaamista ja designia, Lahtinen sanoo ponnekkaasti.

Innojok Oy:n työntekijät ovat olleet tyytyväisiä Oscarin tarjontaan: ”Järjestelmä on erittäin monipuolinen ja tarjoaa hyvät työkalut kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen”, kertoo Innojok Oy:n kehityspäällikkö Laura Timosaari. Myös Oscarin HelpDesk:iä kehutaan nopeaksi ja asiakaspalvelua ystävälliseksi ja asiantuntevaksi. Nöyrän kiitolliseksi etenkin tuo mallisto- ja hankintapäällikkö Riina Oikarin kiteytys: ”Olemme Oscarin varassa”.


Lisätietoa: 

Innojok Oy
Laura Timosaari
040 152 7433
laura.timosaari(a)innojok.fi
www.innolux.fi

Oscar Software Oy
Jarno Lahtinen
010 820 1004
jarno.lahtinen(a)oscar.fi
www.oscar.fi