AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

HR-asiantuntija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.

Oscar Talousosaston® HR-asiantuntijan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme uutta luottohenkilöä tiimiimme.

Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

HR-asiantuntija

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaa ja henkilöstöhallintoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi HR-päällikkönä. Toimipisteesi on Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Toivomme, että olet jo osaamista kerännyt HR:n asiantuntija. Omaat laajasti kokemusta palkkahallinnosta ja kehittäminen on sinulle tuttua kauraa. Arvostamme myös kokemusta Mepcon tehokkaasta hyödyntämisestä sekä koulutus- ja viestintätaitoja.

Tehtävä edellyttää asiantuntijuuden lisäksi hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ripauksen huumorintajua. Toivomme myös, että osaat viedä asioita eteenpäin rakentavasti ja jämäkästi etkä odota, että muut hoitavat asiat puolestasi. Odotamme aikaansaavaa otetta ja tuloksia, mutta tuloksiin pääsemme yhdessä, hymy suupielessä. Meilläkin on taloushallintoon liittyen aikatauluja ja ohjeistuksia ja hyväksymme ne alaan kuuluviksi. Koska työtä tehdään ohjelmistoilla, helpottaa kovasti, jos olet sinut tekniikan kanssa.

Tarjoamme loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa. Haluamme myös, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, joka pitää sinusta huolta.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
05.02.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
16.02.2018

Jaa työpaikka: