Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien ohjelmistokehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden it-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitystiimiimme kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.
 

 

Haemme Tampereen toimipisteen tuotekehitysyksikköömme

Web-OSAAJAA

Odotamme sinulta soveltuvan alan koulutusta ja kokemusta web-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä. Osaat suunnitella ja toteuttaa käytettävyydeltään korkealaatuisia web-käyttöliittymiä HTML5-, CSS3- ja JavaScript -tekniikoilla. Modernien front end -kirjastojen ja Javan sekä Liferayn tuntemus on plussaa. 

Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Uskomme joustavuuden ja tilanneherkkyyden tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.5.2016 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi 

 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut kasvava ja kehittyvä yritys, joka toimii Tampereella ja Raisiossa. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavaa taloushallinnon palvelua. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 600 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 70 ICT:n, liiketoiminnan ja taloushallinnon ammattilaista.