Projektit-ryhmämme tehtävänä on toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotto ja jälkihoito koulutuksineen. 20-henkistä projektiporukkaamme yhdistää ammattitaidon lisäksi kyky hahmottaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeet, toimialasta riippumatta.

 

Haemme Tampereelle

TALOUSHALLINNON SOVELLUSKONSULTTIA

tehtävänäsi Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen erilaisissa asiakasprojekteissa. Päävastuusi on taloushallinnon sovellusten käyttöönotto ja niiden kouluttaminen, ja siksi edellytämme taloushallinnon toimintojen monipuolista osaamista.   

Toivomme, että sinulla on amk- tai yliopistotasoinen kaupallinen koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja muutaman vuoden kokemus talouden eri tehtävistä. Kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.  Hakuaika päättyy 21.1.2016.