Gaalavieraat ja oscarilaiset verkostoituivat
Oscar Gaalassa

Mari Tapiola ja Maire Pukala

Oscarin talouspäällikkö Mari Tapiola (vas.) ja Maire Pukala Mikro-Pulssi Oy:sta ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Pukala on ollut Oscarin asiakkaana vuosia. Pukala palkittiinkin tämän vuoden Oscar Gaalassa Oscar Elämäntyö 2018 -palkinnolla. Onnea Maire! 

 

Mari Tapiola, Maire Pukala, Piia Luhtalampi, Anne-Mari Aalto ja Susanna Hellstedt

Cocktailtilaisuudessa Mari Tapiolan (vas.) kanssa ajatuksia vaihtoivat Maire Pukala Mikro-Pulssi Oy:sta, Piia Luhtalampi Mikro-Pulssi Oy:sta, Anne-Mari Aalto Konepaja E. Virtanen Oy:sta ja Susanna Hellstedt Scantima Maskin Oy:sta.

Oscar Gaala oli tuttu tilaisuus aikaisemmilta vuosilta Pukalalle, Aallolle ja Hellstedtille. Piia Luhtalampi on hiljattain aloittanut työskentelyn Mikro-Pulssi Oy:ssa, ja hänelle Oscar Gaala oli ensimmäinen.

- Uutena työntekijänä tällainen tilaisuus on kiva tapa verkostoitua. Ensi vuonna Oscar Gaalassa onkin jo muutamat tutut kasvot, Luhtalampi sanoi. 

Kaikki pitivät Jari Sarasvuon esiintymistä kiinnostavana. 

- Sarasvuo on hyvä puhumaan, ja hän puhui oikeasti asiaa, Pukala totesi. 

Piia Luhtalampi piti esityksessä erityisesti siitä, että mies ei yrittänyt miellyttää ketään vaan puhui suoraan. 

- Se on rikkaus, Anne-Mari Aalto komppasi. 

Susanna Hellstedtin mielestä Sarasvuo antoi puheenvuorossaan inhimillisen kuvan itsestään – ei pelännyt avata omaa itseään. 

- Hän näytti, että olemme loppujen lopuksi ihan tavallisia ihmisiä kaikki, haavoittuvaisia. Voi tulla alamäkiä ja ylämäkiä ja niistä kumminkin aina noustaan, Hellstedt sanoi.

 

Petri Engman, Juha Aalto, Sina Boman ja Sanna Torkkeli

Oscarin myynti- ja markkinointijohtaja Juuso Mustonen puhui AQVA Finland Oy:n asiantuntijoiden kanssa avainasiakkuuspalvelun käyttöönotosta verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän osalta. Kuvassa oikealta Petri Engman, Juha Aalto, Sina Boman ja Sanna Torkkeli. Sina Boman palkittiin Oscar Tisma Vuoden pääkäyttäjä 2018 -pystillä. Onnea Sina!

 

Sarri Karppinen ja Henrik Johansson

Oscar Tisman asiakaspalvelun projektipäällikkö Sarri Karppinen ja Oscar Tisman projektipäällikkö Henrik Johnsson työskentelevät Oscarin Raision-toimistolla. Henrik Johnsson esitteli gaalassa Oscar Tisman toimialakohtaisesti tehtyjä ominaisuuksia, tuotelinjan massaperustusta ja tuotekokonaisuuksien hallintaa.

 

Jaana Puntala, Emma Luhtanen, Minna Valtee ja Jarna Vahlsten

Oscarilaiset Jaana Puntala (oik.), Emma Luhtanen, Minna Valtee ja Jarna Vahlsten hengähtivät gaalan cocktailtilaisuudessa. 

- Gaalan järjestäminen oli jälleen kerran iso, mutta palkitseva rutistus, totesi markkinointipäällikkö Minna Valtee. 

- Käymme ensi vuoden gaalaa varten läpi päivän onnistumiset ja kehitysideat ja alamme niiden pohjalta suunnitella tulevaa. Tervetuloa gaalaan taas ensi vuonna, sanoi myynti- ja markkinointikoordinaattori Emma Luhtanen.

 

Tapahtumia ja tunnelmia Oscar Gaalasta 2019