Gaalavieraat ja oscarilaiset verkostoituivat
Oscar Gaalassa

Oscarin talouspäällikkö Mari Tapiola (vas.) ja Maire Pukala Mikro-Pulssi Oy:sta ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Pukala on ollut Oscarin asiakkaana vuosia. Pukala palkittiinkin tämän vuoden Oscar Gaalassa Oscar Elämäntyö 2018 -palkinnolla. Onnea Maire! 

 

Cocktailtilaisuudessa Mari Tapiolan (vas.) kanssa ajatuksia vaihtoivat Maire Pukala Mikro-Pulssi Oy:sta, Piia Luhtalampi Mikro-Pulssi Oy:sta, Anne-Mari Aalto Konepaja E. Virtanen Oy:sta ja Susanna Hellstedt Scantima Maskin Oy:sta.

Oscar Gaala oli tuttu tilaisuus aikaisemmilta vuosilta Pukalalle, Aallolle ja Hellstedtille. Piia Luhtalampi on hiljattain aloittanut työskentelyn Mikro-Pulssi Oy:ssa, ja hänelle Oscar Gaala oli ensimmäinen.

- Uutena työntekijänä tällainen tilaisuus on kiva tapa verkostoitua. Ensi vuonna Oscar Gaalassa onkin jo muutamat tutut kasvot, Luhtalampi sanoi. 

Kaikki pitivät Jari Sarasvuon esiintymistä kiinnostavana. 

- Sarasvuo on hyvä puhumaan, ja hän puhui oikeasti asiaa, Pukala totesi. 

Piia Luhtalampi piti esityksessä erityisesti siitä, että mies ei yrittänyt miellyttää ketään vaan puhui suoraan. 

- Se on rikkaus, Anne-Mari Aalto komppasi. 

Susanna Hellstedtin mielestä Sarasvuo antoi puheenvuorossaan inhimillisen kuvan itsestään – ei pelännyt avata omaa itseään. 

- Hän näytti, että olemme loppujen lopuksi ihan tavallisia ihmisiä kaikki, haavoittuvaisia. Voi tulla alamäkiä ja ylämäkiä ja niistä kumminkin aina noustaan, Hellstedt sanoi.

 

Oscarin myynti- ja markkinointijohtaja Juuso Mustonen puhui AQVA Finland Oy:n asiantuntijoiden kanssa avainasiakkuuspalvelun käyttöönotosta verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän osalta. Kuvassa oikealta Petri Engman, Juha Aalto, Sina Boman ja Sanna Torkkeli. Sina Boman palkittiin Oscar Tisma Vuoden pääkäyttäjä 2018 -pystillä. Onnea Sina!

 

Oscar Tisman asiakaspalvelun projektipäällikkö Sarri Karppinen ja Oscar Tisman projektipäällikkö Henrik Johnsson työskentelevät Oscarin Raision-toimistolla. Henrik Johnsson esitteli gaalassa Oscar Tisman toimialakohtaisesti tehtyjä ominaisuuksia, tuotelinjan massaperustusta ja tuotekokonaisuuksien hallintaa.

 

Oscarilaiset Jaana Puntala (oik.), Emma Luhtanen, Minna Valtee ja Jarna Vahlsten hengähtivät gaalan cocktailtilaisuudessa. 

- Gaalan järjestäminen oli jälleen kerran iso, mutta palkitseva rutistus, totesi markkinointipäällikkö Minna Valtee. 

- Käymme ensi vuoden gaalaa varten läpi päivän onnistumiset ja kehitysideat ja alamme niiden pohjalta suunnitella tulevaa. Tervetuloa gaalaan taas ensi vuonna, sanoi myynti- ja markkinointikoordinaattori Emma Luhtanen.

 

Tapahtumia ja tunnelmia Oscar Gaalasta 2019