Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.


Oscar Talousosasto® -liiketoimintayksikkö tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot. Tavoitteenamme on sujuva ja kustannustehokas ulkoinen laskentatoimi sekä liiketoimintaa kehittävät ja konsultoivat controller-palvelut.
Oscar Talousosasto® -asiakaskuntamme kasvaessa haemme Tampereelle


FINANCIAL CONTROLLER


Asiantuntijaroolissa pääset näköalapaikalle kehittämään kasvavan asiakaskuntamme taloushallinnon toimintoja. Tehtävässäsi organisoit ja kehität asiakasyritystesi taloushallintoa vastaten pääkirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä ja verotuksesta. Lisäksi vastaat asiakasyritystesi sisäisen laskennan ja yhtiön/konsernin raportoinnista ja tarvittaessa konsernitilinpäätöksistä. Financial Controller -tehtävässäsi korostuu aktiivinen rooli asiakasyrityksen talousjohdon edustajana.

Edellytämme sinulta:
  • kykyä tehdä itsenäisesti vaativia tilinpäätöksiä, konsernintilinpäätöksiä ja julkisen yhtiön raportointia, Hyperion-raportointikokemus on eduksi
  • hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • proaktiivista otetta liiketoiminnan ja kannattavuuden analysoinnissa
  • itseohjautuvaa työskentelytapaa ja näkemystä laskentatoimen ja raportoinnin kehittämiseen
  • vakuuttavia kommunikointitaitoja ja kykyä perustella asioita
Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän voimakkaasti kasvavassa yhtiössä, erinomaisen tilaisuuden asiakkaittemme taloushallinnon kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 23.4.2017.

Tietoa muista avoimena olevista paikoista löydät osoitteesta www.oscar.fi/rekrytointi