Kuva

Toiminnanohjauksen Onnela ja Tuonela

LATAA MAKSUTON ERP-VAIHTAJAN OPASKIRJA!

ERP:stä liiketoiminta-alustaan - kokeneet konkarit kertovat

Teos saa sinut pohtimaan, onko nykyinen toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla. Saatko siitä kaiken nykytekniikan mahdollistaman hyödyn vai voisitko jotenkin tehostaa sen käyttöä? Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää?

Teos antaa myös tärkeää tietoa siitä, kuinka valita sopiva järjestelmä yrityksen käyttöön ja mitä asioita yrityksen järjestelmiä vaihdettaessa tulee huomioida, jotta projekti saadaan ongelmitta läpi.

Lataa maksuton opas

Vanha ERP on kuolemassa,
tilalle tarvitaan uusi, moderni liiketoiminta-alusta!

 

Digitalisaatio valtaa kotitaloudet, mutta se luo mahdollisuuksia myös yritysmaailmalle. Toiminnanohjausjärjestelmät ovat nyt pilvessä, integraatioita ei tarvitse enää nähdä kuin pahimmissa painajaisissa ja koko liiketoiminnan voi jatkossa hoitaa yhdessä alustassa.

Teos hetättää lukijansa pohtimaan, onko hän syyllistynyt johonkin ERP-synneistä tietämättään.Opas myös antaa alkupalat organisaatiollesi, kun se lähtee tekemään vaativana pidettyä toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa ja neuvoo, mitä asioita tulee huomioida.

Lataa opas

Toiminnanohjauksen Onnela ja Tuonela

ERP:stä Liiketoiminta-alustaan – kokeneet konkarit kertovat

Teos kertoo modernin liiketoiminta-alustan hyödyistä ja mahdollisuuksista. Opi, mitä eroa on perinteisellä toiminnanohjausjärjestelmällä ja uuden ajan liiketoiminta-alustalla. Mitä mahdollisuuksia digitalisaatio tuo yrityksen toiminnanohjaukseen ja asiakkuudenhallintaan? Millaisessa tilanteessa toiminnanohjausjärjestelmälle täytyy ehdottomasti tehdä jotain?

Teoksen tarkoitus on myös saada sinut pohtimaan, onko nykyinen toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla. Saatko siitä kaiken nykytekniikan mahdollistaman hyödyn vai voisitko jotenkin tehostaa sen käyttöä? Teos antaa myös tärkeää tietoa siitä, kuinka valita sopiva järjestelmä yrityksen käyttöön ja mitä asioita yrityksen järjestelmiä vaihdettaessa tulee huomioida, jotta projekti saadaan ongelmitta läpi.

Olemme haastatelleet alan huippuasiantuntijoita, joilla on vuosikymmenten kokemus erilaisista ohjelmistoprojekteista toiminnanohjausjärjestelmien parissa. Myös he antavat kantansa siihen, milloin ohjelmiston vaihtaminen tulee kyseeseen, mitä silloin täytyy muistaa ja millaiset tulevaisuudennäkymät toiminnanohjauksella on. Haastateltavina ovat UPM:n tietohallintojohtaja Turkka Keskinen, TTS Työtehoseuran tietohallintopäällikkö Pekka Vartiainen, LH Liftin materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki sekä tietojärjestelmätieteen professori Matti Rossi.

Lataa opas

ERP-järjestelmän käyttöönotto

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto vaatii aikaa ja resursseja. 
Hankkeeseen ryhtyminen kuitenkin kannattaa, sillä se tehostaa huomattavasti yrityksen liiketoimintaa. 
Oli kyseessä sitten ERP-ohjelmistoalustan vaihto tai yrityksen ensimmäisen ERP-järjestelmän käyttöönotto, perusperiaatteet prosessihankkeessa ovat samat. 

Keskeisiä hankkeen onnistumisen edellytyksiä ovat oman toiminnan analysointi, prosessien tunnistaminen ja koko organisaation 
sitoutuminen sovittuihin toimintatapoihin. ERP-hanke on siis aina myös asiakkaan oma prosessihanke. 

Lue miten toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektin vaiheet etenevät ja mitkä asiat huomioimalla ERP-projektin implementointi onnistuu varmasti. 

Lue ERP-järjestelmän käyttöönotosta