AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Ohjelmistokehittäjä Raisioon

Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden asiakkaiden ja muiden IT-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Raisioon kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

Asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme yhtä tai useampaa luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Tässä tehtävässä vastaat käyttämiemme järjestelmien kehittämisestä. Työhön kuuluu sekä taustajärjestelmien että uusien toiminnallisuuksien kehittäminen ja käyttöliittymäsuunnittelu. Hakemamme henkilö taipuu useampaan rooliin, aina tuotekehityksen ja testauksen tehtävistä monipuolisiin asiakasneuvonnan teknisiin selvityksiin.  Tiedämme, että tehtäväkuvaus on kattava ja siksi emme niinkään hae tiettyjen tekniikoiden syvällistä osaamista tai pitkää kokemusta, vaan innokkuutta, halua kehittyä ja oppia uutta. Haemme hyvää tyyppiä.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

  • kaupan alan tuntemus (etenkin maahantuonti ja tukkukauppa)
  • web-kehitys ja -tekniikat
  • Java-ohjelmointi

Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai jo kokemusta omaava ammattilainen. Tehtävänkuvasi tarkentuu osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.
Tarjoamme sinulle:

loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa

  • mahtavat työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet

Haluamme että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti. Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 08.07.2018.


Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
15.06.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
08.07.2018

Jaa työpaikka: