Oscarin DNA:han on koodattu kaikki ymmärryksemme suomalaisten PK-yritysten arjesta. Me tahdomme tarjota kaiken osaamisemme myös asiakkaidemme käyttöön. Olemme saaneet olla mukana mm. seuraavien yritysten kasvutarinoissa. 

Verkkoliiketoiminta automatisoi Menumatin ruokatilaukset

Referenssi

Verkkoliiketoiminta automatisoi Menumatin ruokatilaukset

Aiemmin tilausten käsittely sitoi ruokapalveluyritys Menumatin henkilöstöä kokopäiväisesti, mutta verkkoliiketoiminnan ja ERPin yhdistelmällä työaikaa säästyy muuhun.
Puristeteos kulkee suurin askelin kohti tavoitteitaan Oscarin kanssa

Referenssi

Puristeteos kulkee suurin askelin kohti tavoitteitaan Oscarin kanssa

Meille ehdoton ehto kumppanuudelle oli se, että halusimme yhden järjestelmän jonka kautta voisimme pyörittää koko päivittäistoimintaamme taloushallintoa myöten. Oscar tuntui parhaimmalta koska se yhdisti monta eri järjestelmää samaksi, juuri kuten toivoimme. Lisäksi asiakaspalvelun laatu ratkaisi asian Oscarin hyväksi.
Kokonaisvaltaisella toiminnanohjausratkaisulla tehokkuutta

Referenssi

Kokonaisvaltaisella toiminnanohjausratkaisulla tehokkuutta

”Uutta järjestelmää etsittäessä tärkeintä oli löytää kokonaisvaltainen ratkaisu toiminnan- ja taloudenohjaukseen, mikä oikeasti toimii. Oscar pystyi mielestämme tarjoamaan sen parhaiten ja siksi päädyimme siihen.”

Tutustu kaikkiin asiakasreferensseihimme

Suodata toimialan perusteella

Tutustu ratkaisuihimme

Asiakkaamme

Teollisuuden tehostaja

Hyvä alusta pitää asiat kasassa. Sen ansiosta työnteko on selkeämpää, sujuvampaa ja paremmin hallinnassa. Helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto toimii taustalla ja mukautuu liiketoimintasi muuttuviin tarpeisiin. Koodillamme on kotimaiset juuret, mutta sen potentiaali kantaa kaikkialle. Olipa määränpääsi lähellä tai kaukana, Oscar auttaa sinut perille.

Asiakkaamme

Tukkukaupan tukiranka

Oscar on monipuolinen ja luotettava kumppani, joka tuo arkeesi selkeyttä ja tehokkuutta kasvutarinasi kaikissa vaiheissa. Muutosten hallinta sekä ohjattavuus varmistetaan kattavalla ja mukautuvalla liiketoiminta-alustalla sekä asiantuntevilla taloushallintopalveluilla.

Asiakkaamme

Luonnollinen ERP-ratkaisu

Koodimme on rakennettu suomalaisten PK-yritysten arjen ympärille. Menestyksen mahdollistaminen on kiinteä osa Oscarin DNA:ta. Me tunnemme eri toimialojen haasteet, tavoitteet ja menestystekijät.