Digitaaliset palvelut

Anna ohjelmiston taipua tarpeidesi mukaan, ei toisinpäin. 

Onko yritykselläsi tarve, johon ei löydy valmista ratkaisua? Olemme toteuttaneet asiakkaille uniikkeja digitaalisia palveluita, jotka sujuvoittavat liiketoiminnan arkea ja prosesseja. Palvelut toteutamme alustariippumattomasti: oli kyse sitten web-pohjaisesta portaalista tai mobiilisovelluksesta.

Toteutamme digitaaliset palvelut ovat lähtökohtaisesti elinkaarettomia, eli niitä viedään eteenpäin ketterän ohjelmistokehityksen metodein. Tarpeen vaatiessa toimitamme taustalle tehokkaat taustajärjestelmät ja toiminnanohjausratkaisut liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Mitä ketteryys meille merkitsee?

Ketterän ohjelmistokehityksen (agile software development) taustalla on määrittely, palvelumuotoilu ja käyttöliittymäsuunnittelu. Näiden peruskivien päälle rakentuu ohjelmiston digitaalisen palvelun toteutus, ohjelmistoarkkitehtuuri ja tehokas testaus sekä testausautomaatio.

Digitaalisen palvelun julkaisun jälkeen tarjoamme sille vaaditun tasoisen käyttötuen, sekä ennalta sovitun jatkokehityksen. Kokonaisuuden kannalta tärkeimpiä menestystekijöitämme ovat asiantuntijoidemme vahva LEAN-projektiosaaminen, käyttämämme SCRUM-metodit sekä muut ketterän ohjelmistokehityksen prosessit.

Vahvat toimialakohtaiset näytöt puhuvat puolestamme

Olemme toteuttaneet toimialaratkaisuja muun muassa matkapuhelin- ja elektroniikkahuoltoon, sähköverkonrakennukseen, sähkö-/energia-alalle, pankin asiakas- ja sopimushallintaan, ympäristöliiketoimintaan, betoniteollisuuteen, maanrakennukseen, optikkoliikkeille sekä eri opistoille/oppilaitoksille.

Ole meihin yhteydessä, mikäli mielessäsi on idean siemen uudesta sähköisestä palvelusta tai sovelluksesta. Tehdään siitä yhdessä liiketoimintaa!

Pyydä lisätietoa