AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

DI-työntekijä, Java

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.


Haemme tietotekniikan opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Tampereelle aluksi osa-aikaiseen tehtävään 

OHJELMOIJAA/LOPPUTYÖNTEKIJÄÄ

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmistoalan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP-järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tulet jäseneksi kehitysprojektiin, jonka keskeinen työväline on Java. Käytät Javaa ja SQL:ää ohjelmoinnissa ERP-tietojärjestelmien parissa.  Pääset kehittämään tuotteisiin uusia ominaisuuksia ja moduuleja sekä ylläpitämään niitä.


Mahdollisen lopputyön aihetta emme ole tarkasti rajanneet, mutta toivomme sen suuntautuvan ko. projektin ohjelmointiin liittyvän aiheen lisäksi esimerkiksi pilvipalveluiden tuottamiseen tai vaikkapa tekniseen käyttötukeen.

Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivottaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.01.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
22.04.2018

Jaa työpaikka: