AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietokantaguru

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitaan useita osaajia jatkuvasti. 

Database administrator

Hallitsetko tietokannat kuin viherpeukalo puutarhanhoidon tai kuin Batman Gothamin kadut? Oletko ollut tekemisissä tietokantojen kuten Oraclen, MySQL:n tai MariaDB:n kanssa? Omaatko hyvät dokumentointi- ja organisointitaidot? 

Tarjolla olisi paikka kehittyvän tietokannan dokumentoinnissa ja hallinnassa Database Administratorina. Toimenkuvaasi kuuluu  kommunikointi, tietokannan kiekuroiden dokumentointi ja parantelu yhteistyössä eri tiimien kanssa.  

Jos olet tietokantaguru, joka saa kicksit haastavista tehtävistä, sinulla on sekä tietotaitoa että halua uudistaa vanhaa ja kehittää uutta, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan! 

Toivomme sinulta: 

  • Kokemusta tietokannoista (Oracle, MySQL, MariaDB) 
  • Hyviä dokumentointi- ja organisointitaitoja 

Tarjoamme sinulle:  

  • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa 
  • Mahtavat työsuhde-edut 
  • Viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden 
  • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet 

Lisätietoja tehtävästä tuotekehitysjohtaja Tommi Ritola, puh. 020 155 6532. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi, puh. 040 745 1415. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
16.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Ritola
020 155 6532

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Jaa työpaikka: