Cybershop luottaa alakulttuureista ammennettuun inspiraatioon ja Oscariin

Cybershop Oy on suomalainen vähittäistavarakauppaa ja maahantuontia harjoittava yritys, jolla on myös kivijalkamyymälöitä Suomessa. Yrityksen myymälä- ja varastonhallinta on pyörinyt Oscar ERP:ssä vuodesta 2012 alkaen.

Idea Cybershopista kumpusi vuonna 2003, kun yrityksen perustajat tajusivat, että Suomen katukuvaan tarvitaan uusia tuulia, tyylejä ja väriläiskiä.

Cybershop lähti rohkeasti haastamaan tyylillään ja valikoimallaan perinteiset vaateketjut, ja yrityksellä on nyt seitsemän myymälää Suomen suurimmissa kaupungeissa sekä verkkokauppa www.cybershop.fi. Kauimmillaan Cybershop on valloittanut myös Australian avaamalla liikkeen New South Walesiin. Australian myymälä toimii franchising-periaatteella.

"Ammennamme inspiraatiomme laaja-alaisesti alakulttuureista ja nostamme raikkaita trendejä rohkeasti valikoimiimme", kiteyttää Cybershopin toimitusjohtaja Juha Huhtala.

Kasvun aika

Cybershop työllistää tällä hetkellä 50 henkeä. Jokainen cybershopilainen on osa laajaa ja kirjavaa perhettä, josta loistaa tekemisen ilo ja toisista välittäminen. Myös arvot yhdistävät Oscaria ja Cybershopia.

"Meille on kunnia-asia tuottaa jokaiselle asiakkaalle hyvä mieli, ja tässä Oscarin palvelut ovat auttaneet meitä paljon", Huhtala kertoo.

"Oscar ERP:hen keskitetty myymälä- ja varastonhallintaratkaisu tekee cybershopilaisten arjesta tehokkaampaa ja asiakkaiden palvelemisesta helpompaa. Esimerkiksi tiedämme voivamme luottaa saldoihin, emmekä lupaa asiakkaalle jotain, mitä emme pysty pitämään."

Lisää uusia ominaisuuksia

Oscar ERP:llä hoidetut automaattiset tuotetäydennykset ja varastosiirto myyntitilausten kautta helpottavat runsaasti arkea. Myös verkkokauppayhteydet hoituvat Oscarin kautta. Tilaukset menevät suoraan ERP:hen, ja tuotteet ja varastosaldot webbiin. Myös kanta-asiakkaiden bonusjärjestelmä ja monipuoliset lahjakorttivaihtoehdot nojaavat Oscarin ratkaisuun.

Lisäksi Cybershopissa hyödynnetään Oscar työajanseurantaa, mikä vähentää merkittävästi perinteistä kirjausrumbaa. Myös pankki-integraatio on ollut käytössä jo pitempään.