Kampanjahinnat ovat voimassa 2.12.2022 saakka.

Google Analytics 4 (GA4) -asennus 670€ + alv. (ovh. 1120€)

Google on ilmoittanut maaliskuussa 2022 blogissaan poistavansa käytöstä perinteisen Universal Analytics -analytiikkatyökalun. Valtaosa suomalaisista kotisivuista ja verkkokaupoista käyttää kyseistä työkalua. Niin myös suuri osa Oscarin asiakkaista.

Universal Analytics (UA) on korvattu uudella Google Analytics 4 (GA4) -versiolla. Google Analytics 4:n käyttöön kehotetaan siirtymään mahdollisimman pian. UA ja GA4 ovat täysin erillisiä palveluita, joten vanha UA data ei siirry uuteen GA4 palveluun. Tästä syystä GA4:n käyttö kannattaa aloittaa ajoissa, jotta se ehtii kerryttää dataa. Työkaluja voidaan käyttää rinnakkain UA:n poistumiseen asti.

Toimi heti! Universal Analytics (UA) lopettaa datan keruun 1.7.2023. Vanha data on vielä saatavilla vähintään kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen raportointinäkymät sulkeutuvat. Tarkkaa päivämäärää Google ei tälle vielä ole toistaiseksi antanut. On siis hyvä siirtää yritykselle tärkeä data ulos ennekuin se on myöhäistä.

Oscarin Black Friday tarjous sisältää:

  • Uuden Google Analytics 4 tilin luomisen ja sen asentamisen kiinni verkkokauppaan
  • Google Analytics 4 verkkokauppaseuranta, sisältäen perus tapahtumat (view item, add to cart, remove from cart, begin checkout & purchase)

Verkkokaupan/kotisivujen SEO-analyysi Black Friday hintaan 350€ + alv. (ovh. 560€)

Analysoidaan verkkokauppa kattavasti erityisesti teknisen hakukoneoptimoinnin näkökulmasta eli miten verkkokauppa teknisesti toimii ja onko sivustolla teknisiä ongelmia, jotka osaltaan vaikuttavat hakukonenäkyvyyteen. Samalla tutkitaan yritykselle 10 tärkeimmän hakusanan sijoitus Googlessa. Analyysin tuloksena syntyy raportti, joka toimii hyvänä pohjana hakukoneoptimoinnin aloitukselle.

Google Analytics 4 (GA4) -asennus ja verkkokaupan/kotisivujen SEO-analyysi Black Friday -tarjouksena yhteishintaan 1000€ (ovh. 1680€)