Oscar Talousosasto® -liiketoimintayksikkö tarjoaa asiakkaillemme Oscar-toiminnanohjausratkaisuiden täydennykseksi yksilöllistä ja kattavaa taloudenhallintapalvelua. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkka- sekä henkilöstöhallinnon toiminnot. Kannamme kokonaisvastuun tarvittavien järjestelmien sekä taloudenhallinta- ja hallintopalveluiden toteutuksesta. Tavoitteenamme on huipputason kustannustehokas taloushallinto yhdistettynä asiakkaidemme liiketoimintaa kasvattavaan ja kehittävään controller-palveluun. 

 

Haemme nyt 15-henkisen Oscar Talousosasto® -liiketoimintayksikön vetäjäksi Tampereelle

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

vastaamaan yksikön operatiivisen toiminnan johtamisesta, palvelumyynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Oscar Talousosasto®-palvelu kattaa taloushallinnon ulkoistuspalvelut osana tehokasta toiminnanohjausta. Toivomme valittavalta yksikön vetäjältä talouden prosessien syvällistä, sekä laaja-alaista tuntemusta, kirjanpito- ja tilinpäätöstietämystä mielellään myös konserniympäristössä, sekä näkemystä taloushallinnon prosessien tehostamisesta. Kannuksesi olet hankkinut esimerkiksi tilitoimiston tiiminvetäjänä, yrityksen talouspäällikkönä/johtajana tai controllerina. Menestyminen palveluiden myynnissä ja asiakasvastuullisten laskentakonsulttiemme esimiehenä edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, konsultatiivista työskentelytapaa ja kykyä sitouttaa ryhmäsi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Sinulla on ekonomin/kauppatieteiden maisterin tutkinto, pääaineenasi mielellään laskentatoimi. Kuulut yhtiön johtoryhmään.

Lisätietoja tehtävistä antavat toimitusjohtaja Simo Salminen puh. 050 308 1050 ja hallituksen puheenjohtaja Jukka Hakosalo puh. 0400 410 361.

 

 

Kasvavan asiakaskuntamme palveluun haemme lisäksi

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA LASKENTAKONSULTTIA

hoitamaan nimettyjen asiakkaiden taloudenhallintaa ja kirjanpitoa sekä

 

PALKANLASKENTATAITOISTA LASKENTAKONSULTTIA

monipuolisiin palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin.

Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset sivuiltamme oscar.fi/rekrytointi.

 

Oscar Software on yritysten korkeatasoisiin liiketoimintaratkaisuihin erikoistunut kasvava ja kehittyvä yritys, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Helsingissä. Toimitamme markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Asiakkaanamme on noin 600 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 70 ICT:n, liiketoiminnan ja taloushallinnon ammattilaista. Lisää tietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.