AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Asiakkuuspäälliköitä

Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen projektipäällikkö? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden asiakkaiden ja IT-ammattilasten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule projektitiimiimme Tampereelle!
 
Asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme useampaa luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme? Haemme
 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖITÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen palvelu ja yhteistyön kehittäminen.
 
Sinulla on dedikoidut asiakkaat, joiden asioista ja asiakastyytyväisyydestä huolehdit.
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
  • kokemusta ohjelmistoprojekteista
  • halu ja into pk-sektorin asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen
  • asiakaslähtöisyyttä ja kykyä itsenäiseen työhön
 
Tarjoamme sinulle: 
  • loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
  • mahtavat työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet
 
Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
27.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
14.10.2018

Jaa työpaikka: