ThyssenKrupp Aerospace Finland

ThyssenKrupp Aerospace Finland Oy on maailmanlaajuisen monialakonserni ThyssenKruppin Suomen tytäryhtiö. Yhtiö on erikoistunut alumiinin, titaanin ja erikoisterästen tukkukauppaan sekä jalostukseen.

 

 

Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2009 noin 12 miljoonaa euroa.

"Oscar on toteuttanut meidän toiveidemme mukaisia räätälöintejä muun muassa erikoisraportointiin sekä materiaalien alaerien käsittelyyn. Myös nämä erityistoiveet toteutettiin Oscarilla sujuvasti ja kustannustehokkaasti."

- Petri Laaksonen, toimitusjohtaja, ThyssenKrupp Aerospace Finland Oy

Metalli
Tukkukauppa
 
Amitec Oy

Amitec Oy on suomalainen teknologiayritys, joka tuotteillaan ja palveluillaan auttaa teollisuutta tehostamaan toimintaansa. Yrityksen ydinosaamista on prosessi- ja materiaalinkäsittelyn ratkaisut, ruostumattomat materiaalit sekä korkeaa hygieniatasoa vaativan teollisuuden laitteet ja palvelut. Amitecin asiakaskunta muodostuu pääosin elintarvike- ja prosessiteollisuuden johtavista yrityksistä. Toimialoista keskeisimpiä ovat meijeri-, panimo-, pakkaus- ja paperiteollisuus, mutta yrityksen osaamisen on kaikkien teollisuusyritysten hyödynnettävissä toimialasta riippumatta. Noin puolet Amitecin toiminnasta tapahtuu kansainvälisillä markkinoilla Australiaa ja Kaukoidän maita myöten.

Projektitoiminta
Metalli
Teknologia
 
Bierkühl Oy
Suomalainen Bierkühl on valmistanut korkealaatuisia jäähdytystuotteita juomateollisuudelle jo yli 20 vuoden ajan. Yritys valmistaa mm. hapottajat, koneikot, olutjäähdyttäjät, oluttornit, terassivaunut, vesijakelijat ja tippa-altaat.
Metalli
Tukkukauppa
 
Cybershop
Cybershop Oy on kotimainen, vuonna 2003 perustettu yritys, jolla on useita myymälöitä Suomessa, sekä kansainvälisesti toimiva, hyvämaineinen ja luotettava verkkokauppa. Cybershop työllistää tällä hetkellä n. 50 henkeä.
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
Verkkoliiketoiminta
Tutustu menestystarinaan
 
Dosmar

Dosmar Oy on vuonna 1993 perustettu varastoiva maahantuontiyritys, joka toimittaa kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon sovelluksiin viivakoodi- ja automaattisen tunnistuksen tuotteita sekä kassaoheislaitteita. Lisäksi se toimittaa erikoiskomponentteja automaatio- ja elektroniikkateollisuudelle.

Dosmar Oy tarjoaa ratkaisuja kaupalle, teollisuudelle ja julkishallinnolle tuottavuuden, kilpailukyvyn ja laadun parantamiseksi yhteistyössä toimialoittain parhaiden järjestelmätoimittajien kanssa.

Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Electromen Oy Ltd
Electromen Oy, elektroniikan suunnitteluun ja tuotantoon keskittynyt yhtiö, perustettiin 1988 Turussa. Myös nykyiset toimitilat sijaitsevat Turussa. Yrityksen asiakaskunta koostuu laaja-alaisesti automaatiourakoitsijoista sekä erikokoisista konepajoista. Electromen Oy tarjoaa varastotuotteena automaatiotuoteperhettä asiakkaan automaatiojärjestelmän osaksi tai vaihtoehtoisesti toimittaa täysin asiakaskohtaista elektroniikkaa asiakkaan tarpeen mukaan. Vaikka Electromen Oy:n toiminnan painopiste on kotimaassa, suuri osa yrityksen tuotteista menee vientiin kansainvälisesti toimivien asiakkaiden vientiprojekteihin.
Sähkö ja elektroniikka
 
Epsira Oy

Epsira Oy on Suomen johtava muotoon puristettujen EPS-tuotteiden valmistaja, jonka laajassa valikoimassa on ratkaisuja erilaisiin pakkaustarpeisiin sekä rakennusteollisuudelle. Epsiran tuotantolaitos sijaitsee Sastamalassa.

 
Festivo Oy / Suomen Kotikylmiö Oy

Festivo valmistaa kotikäyttöön soveltuvien kylmäratkaisujen lisäksi ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita ja jäähdytysjärjestelmiä.

Festivo-tuoteperhe edustaa pohjoismaista muotoilua ja parasta mahdollista tekniikkaa kodin kylmäsäilytykseen.

Kaikki Festivon kylmälaitteet valmistetaan käsityönä Suomessa, asiakaskohtaisilla sarjanumeroilla. Kaappien kotimaisuusaste on jopa 80 prosenttia.

Metalli
Teknologia
Sähkö ja elektroniikka
 
Heikki Lehto Oy
Heikki Lehto Oy on 1981 perustettu vaatetusalan perheyritys. Se valmistaa miesten pukuja, blazereita, housuja ja päällystakkeja. Naisten mallisto sisältää blazereita, housuja ja hameita sekä ulkoilutakkeja. Tuotteiden suunnittelu tapahtuu Suomessa ja valmistus EU:n alueella sopimusvalmistuksella. Buzo-tuotteita löytyy hyvin varustetuista vaatetusliikkeistä ympäri Suomen. 
Tukkukauppa
Palvelut ja muu teollisuus
 
Kaarinan Asennus- ja Koneistuspalvelu Oy
Kaarinan Asennus- ja Koneistuspalvelu Oy on teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut konepaja-alan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita eri teollisuudenaloille. Sen palvelu koostuu kolmesta toisiaan tukevasta osa-alueesta: konepajapalvelut, asennus- ja huoltopalvelut sekä palvelusopimukset. Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 35 vuoden ajan.
Metalli
 
Kiinnikekeskus Oy
Kiinnikekeskus on valtakunnallisesti tunnettu kiinnikkeiden erikoistuoteosaamisestaan. Yritys tarjoaa hyllytyspalvelua, sahauspalvelua, nostovälinepalvelua sekä logistiikkapalveluina erikoistuotteiden tai -mittojen valmistus- ja varastointipalvelua sekä kuljetusratkaisuja.
Tukkukauppa
 
Kuusamo Hirsitalot Oy
Vuoden 1998 alusta toiminut Kuusamo Hirsitalot on yksi Suomen arvostetuimmista ja suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista. 
Projektitoiminta
Puu
 
Laserkeskus Oy
Vuonna 2003 perustettu Laserkeskus Oy on erikoistunut metalliteollisuudessa toimivien yritysten esikäsittelypalveluiden tuottamiseen ympäri Suomea. Nykyaikaiset laser-, hienosädeplasma-, polttoleikkaus-  ja särmäyskonettamme sekä hitsausrobotti takaavat kustannustehokkaan toiminnan.  Lisäksi yritys tarjoaa tuotteen viimeistelyyn koneellista hiontaa tai rummutusta. 
Alihankinta
Metalli
 
Liuttu Logistiikka Oy
Liuttu Logistiikka Oy on vahvan suomalaisen perheyritystaustan omaava täyden palvelun logistiikkatalo, jonka historia ulottuu 1960-luvulle. Se on voimakkaasti kasvava sekä uudistushaluinen yritys, joka luo jatkuvasti uusia, asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja.
Palvelut ja muu teollisuus
 
Nordic Power Service Oy

Nordic Power Service on vuonna 2011 perustettu voimalaitoskattiloiden ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys.

Yrityksen asiakkaita ovat voimalaitoskattilavalmistajat ja prosessiteollisuus ympäri maailman.

Nordic Power Service muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa Nordic Power Service -konsernin, jonka liikevaihto on noin 10M€. Konserni työllistää runsaat 90 henkilöä. 
Huolto ja kunnossapito
 
Note Hyvinkää Oy

NOTE on pohjoiseurooppalainen, paikallinen valmistus- ja logistiikkapartneri, jonka kansainvälinen elektroniikkatuotteiden valmistus vaatii korkeaa teknistä osaamista ja joustavuutta tuotteen elinkaaren monissa eri vaiheissa.

Nearsourcingcenter tarjoaa palveluita, kuten kehittyneitä insinööripalveluita, NOTE Labin esivalmistus- ja teollistamispalveluita, joustavaa piirilevyjen (PCBA) ja valmistuotteiden sarjatuotantoa ja jälkimarkkinapalveluita koko tuotteen elinkaarelle.

Hyvinkään yksiköllä on erityisosaamista turvatekniikan ja teholähteiden sektoreilta.

Sähkö ja elektroniikka
Palvelut ja muu teollisuus
 
Paperex Oy
Paperex Colombier Oy:n päätoimialaa on paperin uudelleen rullaus sekä paperin ja kartongin jatkojalostus.
Tukkukauppa
Paperi ja kartonki
 
Polar Spring Oy

Polar Spring Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen yhtiö, joka keskittyy aidon, kotimaisen lähdeveden pakkaamiseen, myyntiin ja markkinointiin. Polar Spring toimittaa lähdevettä omalla tuotemerkillään, minkä ohella se toimittaa lähdevettään asiakkaan omalla yritysnimellä tai tuotemerkillä.

Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Asikkalassa.

Kemia
Elintarvike
 
Rovakaira Oy
Rovakaira Oy vastaa sähkön siirrosta ja Energiapolar Oy:n asiakaspalvelusta koko Lapin läänissä. Yritys tarjoaa asiakkailleen kaikkia sähkön jakeluun ja myyntiin liittyviä neuvonta-, laskutus- ja myyntipalveluja kaikissa toimialueensa kunnissa. Rovakairan Verkkorakennus Oy on sähköverkkojen sekä katuvalaistuksen rakentamisen ja ylläpidon kenttäpalveluita tarjoava yritys. Yrityksen omistaa Rovakaira Oy.
Energia
Sähköverkko
 
Scantima Maskin Oy

Scantima Maskin Oy myy ja markkinoi koneita ja laitteita vaatetus-, tekstiili-, kenkä- ja huonekaluteollisuudelle. Se palvelee kokonaisvaltaisesti aina koneiden hankinnasta, asennuksiin, käyttöönotto-opastukseen, huoltoon sekä korjaukseen.

Scantima Maskin edustaa alan huippumerkkejä, mm. Dürkopp Adler, Yamato, Setec, Kuris, Beckmann, Matic, Miller, Sinclair, Hauser ym. Yrityksen valikoimasta löytyy varaosat kaikkiin sen edustamiin tuotteisiin.

Tukkukauppa
Huolto ja kunnossapito
 
Swegon Oy

Swegon on pörssinoteeratun ruotsalaisen Latour-konsernin kokonaan omistama yritys ja energiatehokkaiden ilmanvaihto- ja sisäilmastojärjestelmien markkinajohtaja. Omien myyntiyhtiöiden ja jälleenmyyjien kautta toimittaa Swegon tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, joilla luodaan hyvää sisäilmastoa sekä edistäen energiasäästöä huomattavasti.

Swegonilla on 11 tuotantolaitosta Ruotsissa, Suomessa, Belgiassa, Italiassa, Intiassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiöllä on 1800 työntekijää ja liikevaihto on noin 360 miljoonaa euroa.

Projektitoiminta
Tukkukauppa
 
Terätoimitus Oy
Terätoimitus Lehtinen Oy on Lahdessa sijaitseva teräalan erikoisliike. Sen päätoimialaa on mekaanisen puunjalostusteollisuuden terien myynti, valmistus ja huolto. Yritys valmistaa vuosien kokemuksella erikoisterät asiakkaiden toiveiden mukaan sekä myy laadukkaat vakioterät. Teroituspalvelu huoltaa puuntyöstöterien lisäksi myös metalliteollisuuden sekä graafisen teollisuuden teriä.
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Triotec Oy
Triotec Oy on metallialan konepaja, joka valmistaa, myy ja markkinoi korkealaatuisia siipikarjankasvatusjärjestelmiä, ulkorehu- ja pellettisiiloja sekä kuljettimia. Triotec on hitsattujen siilojen markkinajohtaja Suomessa. Yrityksen tuotteet ovat edustettuina myösNorjassa,Ruotsissa, Venäjällä ja Sloveniassa. Lisäksi Triotec tuottaa ohutlevytöiden alihankintaa muille laite- ja konevalmistajille.
Projektitoiminta
Metalli
 
Turun Messukeskus Oy

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Vuonna 2013 Turun Messukeskus Oy järjesti 11 omaa tapahtumaa.Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2013 n. 4,3 milj. euroa. Yhtiön oman henkilöstön määrä on 30. 
Palvelut ja muu teollisuus
 
WM-plast Oy
WM-plast Oy on Kankaanpäässä toimiva teknisten muoviosien suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut ruiskuvaluyritys. WM-plast Oy:lla on oma muotinvalmistus ja huolto. WM-plast Oy:ssä työskentelee noin 20 henkilöä. Joustava tuotantoprosessi mahdollistaa yhtä lailla automatisoidun suursarjatuotannon kuin muovisen piensrajatuotannon. 
Muovi
 
Geomachine Oy
Geomachine Oy on suomalainen pohjatutkimuslaitteiden tuottaja. Yritys perustettiin vuonna 1984 edistämään ja monipuolistamaan tutkimuskairauksia mekanisoimalla silloinen pääosin käsin tehty työ. Kesällä 2010 yritys toimitti 500:nnen maaperäkairausvaunun ja on alallaan Pohjoismaiden johtava yritys. 
Metalli
Teknologia
Palvelut ja muu teollisuus
 
Satmatic Oy

Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Satmaticin tuotteita ovat muun muassa automaatiokeskukset sekä erilaiset sähkökojeistot. Lisäksi palveluihin kuuluu muun muassa huolto, suunnittelu ja asennukset. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkeä ja koko konsernissa noin 500 alan ammattilaista. Satmaticin päämääränä on olla asiakkailleen paras vaihtoehto, kasvattaa yhtiön pääomaa ja kehittää voittoa yhteistyökumppaneille ja omistajille, tarjota henkilöstölleen turvallisen työpaikan lisäksi riittävästi ansioita ja haasteita.

"Oscarin toteuttaman automatisoidun järjestelmäintegraation avulla olemme pystyneet lisäämään toimintamme laatua ja kannattavuutta sekä lujittamaan toimittaja- ja asiakassuhteita."

- Simo Puustelli, toimitusjohtaja, Satmatic Oy

Projektitoiminta
Teknologia
Sähkö ja elektroniikka
Tutustu menestystarinaan
 
Finnchain Oy
Finnchain Oy edustaa vahvaa osaamista ketjualalla erikoistuen ympäristöteknologisiin sovelluksiin. Päätuotteita ovat jäteveden- ja vedenpuhdistuksessa käytettävät ketjukaavinjärjestelmät. 
Projektitoiminta
Teknologia
Muovi
Palvelut ja muu teollisuus
 
Mikro-Pulssi Oy
Mikro-Pulssi Oy on kotimainen paloturvallisuusalan perheyritys, joka on erikoistunut toimittamaan automaattisia sammutusjärjestelmiä ja paloilmoitinjärjestelmiä kiinteistöihin, ajoneuvoihin, työkoneisiin ja puolustushallinnon kohteisiin.
Projektitoiminta
Teknologia
 
Fintex-Tetrakem Oy
Fintex-Tetrakem Oy valmistaa ja toimittaa liimoja, maaleja, lasikuitutapetteja, vedeneristystuotteita ja tiivistysmassoja teollisuudelle, teollisuuden jälleenmyyjille ja rauta- ja värikaupoille yli 40-vuoden kokemuksella. 
Kemia
Vähittäiskauppa
 
Panostaja Oyj

Panostaja Oyj panostaa suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin ensisijaisesti yritysostojen kautta. Konserni sijoittaa omistamiinsa yrityksiin liiketaloudellisia resursseja ja strategista osaamista tavoitteenaan nostaa ne oman alansa vahvoiksi tekijöiksi ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Kun tavoitteet on saavutettu, yritykset jatkavat toimintaansa itsenäisinä kasvuyrityksinä. Panostaja Oyj:n liikevaihto oli vuonna 2009 noin 120 miljoonaan euroa.

"Hyödynnämme Oscaria tilanteissa, joissa konserniin hankittu tytäryhtiö tarvitsee nykyaikaisen järjestelmän nopeasti käyttöönsä. Pilvipalvelun ansiosta meidän ei tarvitse tehdä suuria järjestelmäinvestointeja ja järjestelmän joustavuus mahdollistaa sen hyväksikäytön monenlaisissa liiketoimintaprosesseissa"

- Veli Ollila, talousjohtaja, Panostaja Oyj

Palvelut ja muu teollisuus
 
Finnmirror Oy
Finnmirror on Pohjoismaiden suurin peilivalmistaja sekä yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Päätuotteet ovat Finnmirror-kylpyhuonekalusteet, Inaria-kiintokalusteet ja kodin sisustuspeilit. Vuonna 1923 perustetun perheyrityksen toiminnassa yhdistyvät pitkät peilinvalmistuksen perinteet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus. 
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
Palvelut ja muu teollisuus
 
Orneule Oy

Orneule Oy on Suomen suurin metrineulosten valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1978 ja sijaitsee Orivedellä. Orneule Oy valmistaa vuosittain yli 1 000 000 kg neulosta pyörökoneilla. Yhtiö valmistaa neuloksia mm. naisten, lasten ja miesten perusvaatetukseen, urheiluun, vapaa-aikaan, juhlaan ja alusvaatteisiin. Tuotannossa on myös sairaalatekstiilejä, kengänvuorimateriaaleja, kaiutinkankaita sekä viiltosuojamateriaalia metsureiden suojavaatteisiin. Viimeisimpiä kehityskohteita ovat olleet antibakteeriset neulokset ja ESD -suojavaateneulokset.

"Oscar on helpottanut päivittäistä työtämme monella eri osa-alueella. Käyttäjämme arvostavat oikean ja ajantasaisen tiedonsaannin helppoutta ja nopeutta. Tarvittaessa tiedon alkulähteille on vaivatonta pureutua kattavien linkitysten avulla."

- Jyrki Uotila, toimitusjohtaja, Orneule Oy

Projektitoiminta
Alihankinta
Tukkukauppa
Palvelut ja muu teollisuus
Tutustu menestystarinaan
 
Muoviura Oy
Muoviura Oy tarjoaa kerta- ja kestomuovituotteita suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Muoviura toimii sopimusalihankkijana kaupan ja teollisuuden saralla sekä on Suomen johtava kerta- ja kestomuovien maahantuoja sekä tukkumyyntiyritys.
Alihankinta
Tukkukauppa
Muovi
 
Ab Etiproducts Oy
Ab Etiproducts Oy, a subsidiary of Eti Mine Works, a Turkish State owned Company. Etiproducts Oy is the exclusive sales agent and distributor of Eti Mine Works' Boron products for Scandinavia, Poland, Baltic States and CIS. Ab Etiproducts Oy has several warehouses in the Baltic rim (Sweden, Finland, Poland and Latvia). Ab Etiproducts Oy has a subsidiary in Russia, Etiproducts Llc, which is responsible for Russian market. Etiproducts Llc has a stock place in Black Sea region (Azov). With its head office in Helsinki, Ab Etiproducts Oy is managing the sales and distribution of Boron Products with a well-spread logistics network. 
Tukkukauppa
Kemia
 
JokiLaakeri Oy
JokiLaakeri Oy on teknisen kaupan tukku- ja vähittäisliike, joka panostaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi kattavaan palvelutarjontaan. 
Tukkukauppa
 
Dayton Oy
Dayton Oy on alansa johtava maahantuonti- ja tukkuliike, joka on erikoistunut elintarvikekaupan-, fastfood- sekä; ravintolalaitteisiin, tarvikkeisiin ja vaakoihin. 
Tukkukauppa
Huolto ja kunnossapito
Verkkoliiketoiminta
 
Finntest Oy
Finntest Oy on autokorjaamoalaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen tuotteet, koulutuksen sekä huollon palveluja. 
Tukkukauppa
 
Intermarketing Oy

Intermarketing on pankin, kaupan, julkisen sektorin ja rahalaskentakeskusten johtava teknologiatoimittaja.

"Oscar on ratkaisevassa avainasemassa koko maan kattavan huoltotoimintamme hallinnassa.”

- Aimo Kiviaho, Asiakaspalvelujohtaja

Teknologia
Tukkukauppa
Huolto ja kunnossapito
 
TRB-Raise Borers Oy
TRB Raise Borers on eräs maaiman johtavista nousuporakoneiden valmistajista, jonka juuret johtavat jo legendaariseen Tampellaan. TRB poralla tehtyä jopa 7 metriä halkaisialtaan oleva reikä kallioon.
Projektitoiminta
Metalli
Teknologia
Verkkoliiketoiminta
 
Bikeshop.fi
BikeShop.fi on Suomen monipuolisin ja kattavin pyöräilyn verkkokauppa. Kauppaa pyörittää Pyöräkauppaosakeyhtiö Turusta, Ajopyörä, joka on talousalueensa suurin pyöräilyn vähittäiskauppa.
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Euran Erikoispaperi Oy
Eurassa on valmistettu pikkutarkkuutta vaativia piirturipapereita jo 1940-luvun alusta alkaen. Myöhemmin mukaan tuotantoon tulivat erilaiset rullamuotoiset printteripaperit. Tämä A. Ahlström Osakeyhtiön käynnistämä liiketoiminta siirtyi MBO-kaupalla Euran Erikoispaperit Oy:lle helmikuussa 1994.   
Tukkukauppa
Paperi ja kartonki
 
Sähkömirake Oy
Projektitoiminta
Alihankinta
Sähköverkko
 
Kauppahuone Harju Oy

Kauppahuone Harju Oy on vuonna 1979 perustettu itsenäinen, pienkoneiden, työkalujen ja tarvikkeiden maahantuontia ja vientiä harjoittava perheyritys. Yrityksen toimisto ja varasto sijaitsevat Tampereella.

Tukkukauppa
 
OLP -tuotanto Oy

OLP-tuotanto Oy on vuonna 1976 perustettu ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana valmistava yritys Vantaalta. OLP-Tuotanto Oy valmistaa ja suunnittelee tarvittavat työkalut asiakkaan tarpeisiin.

Alihankinta
Metalli
 
LK-Porras Oy

LK Porras Oy valmistaa ja toimittaa teräsportaita ja niihin liittyviä erilaisia teräsrakenteita. LK Porras on vankka suomalainen terästuote, jota on valmistettu Leppävirralla vuosikymmenien ajan. 

Alihankinta
Metalli
 
A&M Holmberg

A&M Holmberg kuuluu Suomen merkittävimpiin naisten ja lasten vaatteiden maahantuontia harjoittaviin yrityksiin. Laajaan ja kausittain vaihtuvaan mallistoon kuuluu vaatteiden lisäksi myös kenkiä, laukkuja ja tekstiilejä. 

 

 

Yrityksen asiakkaita ovat Suomen suurimmat kauppa- ja postimyyntiketjut. Yritys on perustettu vuonna 1993 Naantalissa, ja sen toiminnan perusajatuksena on alusta asti ollut vuorovaikutuksellinen ja katkeamaton yhteistyö vaatevalmistajien kanssa. 

Tukkukauppa
 
Aqva Finland Oy
Aqva Finland Oy on erikoistunut veden tehokkaaseen hyödyntämiseen niin yrityksille kuin kuluttajillekin monipuolisten laitteiden ja tietotaidon avulla. Aqva on omistautunut luomaan ratkaisuja, joilla tuotetaan ja varmistetaan korkea veden laatu, niin ihmisen janon sammuttamiseen, peseytymiseen kuin eri teollisten prosessien tarpeisiin, ekologisesti kestävällä tavalla.
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Elixi Oil Oy
Somerolainen Elixi Oil Oy on vuonna 1993 perustettu, Suomen johtava pellavaa jalostava yritys. Elixi Oil Oy on erikoistunut öljypellavan viljelyttämiseen ja jalostamiseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme terveyttä edistäviä erikoisravintoöljyjä ja -kuituvalmisteita kuluttajille, elintarviketeollisuudelle ja luontaisravinteiden valmistajille. Tuotteissa käytettävä öljypellava tuotetaan sopimusviljelynä eteläisessä Suomessa. Sopimusviljely mahdollistaa laadun hallinnan ja tuotteiden alkuperän jäljitettävyyden.
Tukkukauppa
Kemia
Elintarvike
 
Esbecon Oy

Esbecon Oy on sähköteknisten tuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka on erikoistuneet virransyöttöjen, erikoiskaapeleiden, kaapelitarvikkeiden, liittimien, elektronisten kytkimien, suojaletkujen, ääni- ja valomerkkilaitteiden, nosto- ja erottelumagneettien, radio-ohjauslaitteiden sekä nosturien törmäyksenestolaitteiden markkinointiin.

Esbecon Oy:n toiminta alkoi syksyllä 1991 ja sen henkilökunnan määrä on tällä hetkellä 12 työntekijää.

Tukkukauppa
Sähkö ja elektroniikka
 
Fiskarsin Laatupuu Oy
Fiskars Oyj aloitti oman sahaustoiminnan v. 1993 saadakseen Fiskarsin Kiinteistöjen puisto- ja ympäristönhoidon yhteydessä vuosittain hakatuille jalopuille käyttöä. Perinteisiä menettelytapoja kunnioittaen ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen yritykselle on ajan myötä kehittynyt vankka ammattitaito ja puualan tietämys. Tätä toimintaa on jatkanut vuoden 2014 alusta lähtien Fiskarin Laatupuu Oy, joka tarjoaa laadukasta erikoispuutavaraa huonekalu- ja sisustuspuusepille.
Puu
 
Hellmanin Konepaja Oy
Hellmanin Konepaja Oy (Helkone) on alihankintayhteistyöhön erikoistunut, vaativaa keskiraskaksta lastuavaa koneistusta tekevä  palveluyritys. Helkone toimii vientiteollisuuden alihankintaketjuissa osakokonaisuuksien tuottajana.
Alihankinta
Metalli
 
Kierto Ympäristöpalvelut Oy
Kierto Ympäristöpalvelut tarjoaa teollisuudelle, kaupalle ja logistiikalle sekä kunnille räätälöityjä ympäristöhuollon palvelupaketteja. Sen tavoite on tarjota edistyksellisiä ratkaisuja yrityksille, joiden arvoina ovat ympäristövastuullisuuden
kehittäminen osana menestyksellistä liiketoimintaa.
Kemia
Palvelut ja muu teollisuus
 
Koillis-Lapin Sähkö Oy
Koillis-Lapin Sähkö on palveleva ja kehittyvä yritys, joka toimittaa sähköenergiapalveluja asiakkaidensa kasvaviin ja monipuolistuviin tarpeisiin. Suomen viidenneksi suurin sähköenergian myyjä on Energiapolar Oy, jossa Koillis-Lapin Sähkö on osakkaana ja jonka palveluja tarjotaan myös Koillis-Lapin Sähkön keskustoimipaikalla Kemijärvellä. 

Koillis-Lapin Sähkö siirtää sähköä Kemijärven, Sallan, Pelkosenniemen ja Savukosken kuntien alueella. Toimialueen kunnat ovat Koillis-Lapin Sähkön omistajia. 
Energia
Sähköverkko
 
Lankamaailma Oy
Lankamaailma.fi on Lankamaailma-käsityöliikeketjun verkkokauppa ja verkkosivu. Ensimmäinen Lankamaailma-kivijalkaliike avattiin vuonna 2008 Helsinkiin. Nyt Lankamaailma-liikkeet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. 
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Laserle Oy
Laserle on alihankintakonepaja ja leikkauksen lisäksi sen palvelu käsittää nykyisin lähes kaiken mitä tarvitaan valmiisiin tuotteisiin tai kokonaisuuksiin. Yritys on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1992 lähtien Helsingissä sijaitsevassa yksikössään. 
Alihankinta
Metalli
 
Marine Alutech Oy Ab
Marine Alutech on Pohjois-Euroopan johtava partioveneiden ja alumiinisten viranomaisveneiden suunnittelija ja valmistaja. Rakennuksen, tuotannon ja asiakaspalvelun lisäksi se tarjoaa ylläpitopalvelut veneen koko elinkaaren ajan.  Yritys sijaitsee Salossa. Yritys työllistää yli 70 henkeä. 
Projektitoiminta
Metalli
Teknologia
 
Nordstock Ltd Oy
Nordstock Ltd Oy toimii erilaisten pinnoitemateriaalien maahantuojana, tukkukauppiaana ja projektitoimittajana. Se toimittaa sisustusmateriaaleja rakentamisen tilaratkaisuihin sekä pinnoitemateriaaleja kaluste- ja huonekaluteollisuudelle. Yrityksen asiakkaita ovat mm. kalusteteollisuus, rakennuttajat, rakennusliikkeet, puusepänliikkeet, sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat, projektisisustajat sekä sisustusurakoitsijat.
Projektitoiminta
Tukkukauppa
 
Paattimaakarit Oy
Oy Western Shipyard Ltd  on perustettu vuonna 1994. Sen päätoimialaa on laivojen ja kelluvien rakenteiden rakentaminen. Telakalla työskentelee tällä hetkellä noin 40 henkilöä.
Projektitoiminta
Muovi
Puu
Palvelut ja muu teollisuus
 
Piltti Oy Kauppapuutarha

Piltin Puutarha on kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, jonka juuret juontavat 1950-luvulle saakka. Piltin tila sijaitsee Pöytyällä Varsinais-Suomessa ja se harjoittaa nykyään pelkästään kasvihuoneviljelyä. Kasvihuoneita on yhteensä n. 1,8 hehtaarin verran.

Yrityksen päätuotantosuunta on baby leaf salaatit ja tämän lisäksi se tekee sesonkeihin muutamia kukkatuotteita ketju- ja suurtukkuasiakkaillemme, mm. hyasintteja, tete-narsisseja sekä kesäkukkia. 

Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
 
PurAit Oy

Pur-Ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja, maahantuoja ja markkinoija. Pur-Ait tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksellaan laadukkaat tuotteet niin yksityiskiinteistöihin, tehdasalueille kuin julkisiin rakennuksiin.

Ainutlaatuinen osaaminen, kestävät ratkaisut ja monipuolinen tuotevalikoima ovat Pur-Aitin toiminnan peruskiviä.

Metalli
Tukkukauppa
 
RST-Team Oy

RST-Team Oy toimittaa räätälöityjä teräs- ja alumiinituotteita teollisuuden tarpeisiin. Yritys on erikoistunut ruostumattoman ja haponkestävän teräksen sekä alumiinin työstöön. Se tekee ja asentaa paineilmalinjastoja ja säiliöitä teollisuuskohteisiin sekä suorittaa teollisuuden kunnossapitotöitä luotettavasti ja ammattitaidolla.

Vuonna 2008 perustettu yritys työllistää 10-15 ammattitaitoista työntekijää Turussa ja Raisiossa.

Projektitoiminta
Metalli
 
Sokeva Oy

Sokeva Oy on suomalainen sivellin- ja harjavalmistaja. Maalaustarvikkeiden lisäksi sen valikoimasta löytyvät myös muut laadukkaat pintojen käsittelyyn tarvittavat tuotteet.Sokeva on myös ammattilaisen valinta.

Merkkinä suomalaisesta työstä ja laadusta Sokevan siveltimissä on Avainlippu-tunnus.

Tukkukauppa
Kemia
Palvelut ja muu teollisuus
 
Tammiholma Oy
Tammiholma tarjoaa koneet siivous- ja kiinteistöhoitoon, koneet rakennuksille ja teollisuuteen, työympäristötuotteet sekä sisustustuotteet.
Tukkukauppa
 
Toolfac Oy
Toolfac on ketterä ja palveleva hydrauliikan ja pneumatiikan komponenttien sekä venttiilikokoonpanojen valmistaja, jonka asiakkaita ovat muun muassa maailman johtavat työkone-, työlaite- ja moottorivalmistajat.
Alihankinta
Metalli
Verkkoliiketoiminta
 
Turun Maalitukku Oy
Maalitukku on Turun alueella vuodesta 1988 toiminut perheyritys. Maalitukusta löytyvät kauppa- ja rakennusmaalit, teollisuusmaalit, venemaalit ja kaikki efekti- ja erikoismaalit.
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
 
Volvo Car Finland Oy
Volvo tarjoaa laadukkaita, turvallisia ja ympäristön huomioivia tuote- ja palveluratkaisuja kuljetusalan tarpeisiin.
Yli 80 vuotta sitten perustettu yritys on kuluneiden vuosikymmenten aikana saavuttanut vankan aseman ja maineen maailmanlaajuisilla markkinoilla.
Palvelut ja muu teollisuus
 
Joleikon Oy
Joleikon Oy on arvostettu metalliteollisuuden alihankkija.
Alihankinta
Metalli
 
Keskipakovalu Oy
Keskipakovalu Oy:n metallivalimo on toiminut vuodesta 1956 kotimaisen ja ulkomaisen teollisuuden materiaali– ja osatoimittajana. Menestys on perustunut ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä panostamalla nykyaikaiseen tuotantoteknologiaan. 
Metalli
 
TH-Tools Oy

Vaativaan metallintyöstöön erikoistuneen TH-Toolsin tuotteisiin kuuluu komponentti- ja työvälinevalmistuksen ohella tuotantokoneet ja -linjastot useille teollisuuden aloille ja hyvin erikokoisille kappaleille. Heidän asiakkaitaan löytyy lukuisilta eri teknologiateollisuuden alueilta, muun muassa auto- ja lentokoneteollisuudesta. Yritys toimii neljällä paikkakunnalla, Tampereella, Toijalassa, Lahdessa sekä Vaasassa ja sen palveluksessa on noin 120 henkeä liikevaihdon ollessa yli 10 miljoonaa.

"Me TH-Toolsissa hyödynnämme Oscar-järjestelmää tarjousten sekä tilausten joustavaan käsittelyyn, kuormituksen suunnitteluun ja työjonojen hallinnointiin, tiedonkeruuseen sekä taloushallinnon raportointiin. Liiketoiminnan seurannan työkalu varmistaa, että yrityksemme johdolla on aina käytettävissään tarvitsemansa tiedot reaaliaikaisesto koskevatpa ne sitten tuotannon suunnittelua tai sen kannattavuutta."

- Jari Saaranen, toimitusjohtaja, TH-Tools Oy

Alihankinta
Metalli
 
Tampereen Markiisi Oy
Tamar-markiisit ovat tuttu näky suomalaisten kotien pihapiirissä ja liikehuoneistojen katseenvangitsijana, sillä juontavathan Tampereen Markiisi Oy:n juuret aina 1970-luvun alkuvuosiin asti. 
Projektitoiminta
Palvelut ja muu teollisuus
 
Oy Alfa-Kem Ab
Oy Alfa-Kem Ab valmistaa, kehittää ja markkinoi ammattikäyttöön tarkoitetut teknokemian tuotteet, teollisuuskemikaalit, siivousaineet ja suurkeittiöaineet. 
Kemia
 
Fenix Sign Oy
Fenix Sign on visuaalisen ilmeen ja hinnannäytön tuotantotalo. Fenix Sign tarjoaa yrityksille ja tuotteille näkyvyyttä esimerkiksi kaupoissa ja messuilla. Yritykseltä löytyy pitkäaikainen kokemus ja tarvittava asiantuntemus herättää asiakkaan kiinnostus niin sisä- kuin ulkomainonnassa. Monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa toimivia ratkaisuja ja luo yhtenäisen ilmeen myymälöihin, julkisiin tiloihin ja tapahtumiin. 
Projektitoiminta
Alihankinta
Palvelut ja muu teollisuus
 
Oy Vestek Ab
Oy Vestek Ab on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys. Vuosittainen liikevaihtomme on n. 10 milj. € Palveluksessamme on 47 henkilöä. Toimialamme on koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuonti. 
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Price & Pierce Finland Oy
Price & Pierce Finland Oy is a member of Price & Pierce Group; a global trading house exclusively for packaging grades, printing and publication papers, tissue and pulp. 
Tukkukauppa
Paperi ja kartonki
 
Suomen Addon Oy
Suomen Addon Oy, founded 1990 is a solid, privately owned company. Our core business is
ICT distribution in Finland. Three main lines of businesses are import, wholesales and
contract manufacturing. All these three lines are supportive to each other. That gives us
the opportunity to offer professional solutions to our customers, in component and product
purchases as well as in custom made product manufacturing.
Projektitoiminta
Alihankinta
Teknologia
Tukkukauppa
 
Mauste-Sallinen Oy
Mauste- Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo,
valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen.
Työllistämme suoraan n. 60 henkilöä ja lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto.
Käytössämme on omavalvontajärjestelmä ja Norske Veritaksen sertifioimat ISO9001 ja
ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Yhteiskunnalliset periaatteemme kattavat
taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun, joita noudatamme ja edellytämme myös
yhteistyökumppaneiltamme.
Tukkukauppa
Elintarvike
 
Chemigate Oy
Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalainen yhtiö. Keskeinen päämäärämme on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin (tärkkelykset) pohjautuvilla, ekologisesti kestävillä vaihtoehdoilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen korkeimmatkin vaatimukset.
Kemia
 
Erical Oy
Erical Oy on kalustanut 40 vuotta, niin julkisia kohteita kuin yksityisten perheiden koteja. Toimimme Äänekosken Hirvaskankaalla 32 km Jyväskylästä pohjoiseen - aivan 4-tien varrella. Käytössämme on 1500 m2 toimitilat, hyvä kalustevalmistukseen soveltuva konekanta ja ammattitaitoinen henkilökunta.
Projektitoiminta
Puu
 
Voiman Oy
Voiman Oy tuottaa verkkoyhtiöille ja kuntasektorille sähkö-, valaistus- ja tietoliikenneverkkoihin kohdistuvia palveluja, suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa. 
Projektitoiminta
Alihankinta
Sähköverkko
 
Honpumet Oy

Honpumet Oy on Sastamalan Mouhijärvellä sijaitseva noin 40 henkilöä työllistävä tilauskonepaja. Yrityksen tuotanto koostuu yksittäisistä kappaleista ja piensarjoista, ja pääasiallisena materiaalina toimii alumiiniprofiili.

Metalli
 
Spashop.fi
Verkkoliiketoiminta
 
Bat. Power Oy

Bat. Power Oy on suomalainen vuodesta 1991 toiminut yrittäjävetoinen elektroniikan ja kodintekniikan maahantuoja ja tukkuliike, jonka valikoimissa on laaja kirjo laatutuotteita mm. mobiilielektroniikkaa ja -tarvikkeita, viihde-elektroniikkaa, multimediatuotteita, pienkoneita, kodinelektroniikkaa sekä esitystekniikan tuotteita. Bat. Power Oy tarjoaa jälleenmyyjillemme vahvaa ammattitaitoa. Bat. Power Oy jälleenmyyjiään verkossa kumppanisivuston kautta 24h vuorokaudessa.

 

Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
Sähkö ja elektroniikka
 
Midare Oy
Midare Oy tarjoaa asiakkailleen parhaat matkaviestinnän ja tietotekniikan tuotteet sekä palvelut ja huolehtii niiden toimivuudesta. Midare Oy toimii pitkäjänteisesti sekä laadukkaasti ja ansaitsee näin asiakkaiden luottamuksen.
Verkkoliiketoiminta
Sähkö ja elektroniikka
Palvelut ja muu teollisuus
 
Blue Cargo Oy

Blue Cargo Oy on täyden palvelun kuljetusyritys, jolla on ollut jo toimintaa vuodesta 1992 lähtien. Palveluihin kuuluu kuljetukset veneistä tilaelementteihin nostoineen, lupineen ja saattoineen.

Palvelut ja muu teollisuus
 
Suptek Oy

Suptek Oy on vuonna 2013 perustettu teollisuuden pumppuja valmistava yritys Kotkasta. Yrityksen pumppuhuolto on erikoistunut uppopumppujen ja ruuvipumppujen huoltoihin ja varaosiin.

Huolto ja kunnossapito
Muovi
 
Sipoon AT-Tuote Oy

Sipoon AT-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu dynaaminen ja nuorekas teknokemian yritys. Alansa markkinajohtajana e valmistaa omalla AT-tuotemerkillään mm. aerosolimaaleja ja teknisiä huoltoaerosoleja.  Lisäksi yritys tuo maahan AMERICOL-käsienhoito/puhdistustuotteita.

Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Sipoossa. Sipoon AT-Tuote Oy kuuluu AAA-luokiteltuihin yrityksiin ja sen valmistamat tuotteet kuuluvat suomalaisiin Avainlipputuotteisiin. Yrityksen pitkäaikaiseen asiakaskuntaan kuuluvat useat johtavat suomalaiset yritykset. 

Kemia
 
DecoWorks Oy
DecoWorks Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, jonka toimiala on rakennusten sisäpuoliset erikoissisustukset. Yrityksen vahvuus ovat yksilölliset ja räätälöidyt tuotteet, jotka mitoitamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tilauksen mukaisesti.
Projektitoiminta
Metalli
 
E Avenue Oy
E Avenue Oy on Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskuksien valmistajia. Yrityksessä työskentelee noin 150 henkilöä ja se toimii neljällä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla ja Kuopiossa.
Projektitoiminta
Teknologia
Sähkö ja elektroniikka
 
Eltete Group Oy

Eltete Group vastaa nykyisten markkinoiden asettamiin haasteisiin40 vuoden kokemuksella ja innovatiivisella tuotekehityksellä. Sen pääkonttori sijaitsee Loviisassa, mutta tuotantomme on keskittynyt 15 eri maahan.

Eltete TPM on kestävän kehityksen mukaisten kartonkisten kuljetuspakkausmateriaalien ja -ratkaisujen johtava tuottaja maailmassa.

Eltete TPM Engineering suunnittelee, valmistaa ja toimittaa teknologiaa kartonkisten kuljetuspakkausmateriaalien valmistukseen. 

Eltete Oy jalostaa laminaattituotteita sekä valmistaa saniteettiväliseinäjärjestelmiä. Sen päätuotteita ovat aluskatteet, telinepeitteet ja rakennus- sekä suojapaperit. 

De-Mill jalostaa ja markkinoi D-Boardia, 100 %:sti kierrätettävää multimedialevyä mainos-tarkoituksiin, tuotedisplayksi ja messuhuonekaluiksi.

Projektitoiminta
Paperi ja kartonki
 
Ewona Oy

Ewona Finland Oy:llä on Suomessa vahva asema huonekaluvanun ja lasten patjojen toimittajana. Tuotekehityksen pääpaino on keskitetty tällä hetkellä akustiikkaan, meluntorjuntaan ja karkeasuodattimiin. Yritys on valmistanut eristeitä 15 vuotta ja niissä keskitytään lähinnä erikoistarpeisiin, kuten sairaaloihin, kouluihin ja asuntoihin, missä allergiaturvallisuus on tärkeimpiä kriteereitä eristeitä valittaessa.

Yrityksen asiakkaat ovat Suomen suurimpia toimitsijoita omalla alallaan.

Kemia
Palvelut ja muu teollisuus
 
GVK Coating Technology
GVK Coating Technology Oy keskittyy vesiohenteisten, käyttäjä- ja ympäristöystävällisten maalien ja lakkojen kehittämiseen ja valmistamiseen. Se valmistaa teollisuus- ja tiemerkintämaaleja sekä perinteisiä kauppamaaleja. Yrityksen asiakaskunta koostuu levyteollisuuden, lista- ja paneeliteollisuuden, akustiikkalevyteollisuuden, ovi- ja ikkunateollisuuden yrityksistä, tiemerkintäurakoitsijoista ja kauppamaalien jälleenmyyjistä.
Kemia
 
Huoltoliike Tuominen Oy
Huoltoliike Tuominen Oy on Varsinais-Suomessa toimiva, vuonna 1980 perustettu yksityinen täyden palvelun huoltoliike. Se on erikoistunut jälkimarkkinoinnin kokonaistoimituksiin - yritys tekee normaalien huoltotoimenpiteiden lisäksi kaikkiin edustamiimme merkkeihin takuuhuollot, ylläpitohuollot, varaosa ja tarviketoimitukset.

Huoltoliike Tuominen Oy on Suomen Yrittäjät jäsenyritys ja sen luottoluokitus on jo usean vuoden ajalta korkein mahdollinen AAA. 
Tukkukauppa
Huolto ja kunnossapito
Vähittäiskauppa
 
Kiertokapula Oy
Kiertokapula Oy on 12 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö. Se tarjoaa palveluitaan ensisijaisesti omistajakunnilleen, mutta räätälöi kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja myös teollisuuden ja kaupan tarpeisiin.
Palvelut ja muu teollisuus
 
Kontram Oy
Kontram on yksi Suomen johtavia automaation ja mittaustekniikan tuote- ja ratkaisuntarjoajia. Se toimittaa suomalaiselle teollisuudelle ja vientiin luotettavia ja teknologisesti innovatiivisia osia ja kokonaisuuksia automaation ja mittaustekniikan eri osa-alueilla. Tuotemyynnin ohella laaja ja ammattitaitoinen Kontramin teknisen palvelun ryhmä auttaa asiakkaita niin varaosakysymyksissä kuin huolto-, käyttöönotto- ja projektinhallintatyöskentelyssä. Kontram on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä. 
Projektitoiminta
Teknologia
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
Tutustu menestystarinaan
 
Lapetek Oy
Oy Lapetek Ab on keittiötuotteiden tukkuliike ja maahantuontiyritys. Sen edustamia tuotemerkkejä ovat BLANCO ja LAPETEK.
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
 
LH Lift Oy
Traktoreiden kolmipistelaitteet ja vetolaitteet ovat LH Liftin päätuotteet, joiden osaamista on kartutettu jo noin 30 vuoden ajan. Samalla tuotantoa on koko ajan laajennettu ja kehitetty määrätietoisesti. 
Metalli
Teknologia
 
Munkkimiehet Oy

Munkkimiehet Oy on vuonna 1983 perustettu tamperelainen leipomo, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat suolaiset ja makeat kypsäpakaste- ja tuoreleivonnaiset, kuten munkit, pullat, croissantit, sämpylät ja pasteijat.

Munkkimiehet leipoo runsaan parinkymmenen hengen voimin tuotteita muun muassa ravintoloihin, kauppoihin ja omiin lounaskahviloihinsa.

Tukkukauppa
Elintarvike
Vähittäiskauppa
 
Noretron Yhtiöt Oy
Noretron Yhtiöt koostuu viidestä itsenäisestä ja dynaamisesta myyntiyhtiöstä: Noretron Audio, Noretron Broadcast, Noretron Communication, Noretron Esitystekniikka ja Noretron Komponentit. Yritysryhmä toimittaa audio- ja musiikkilaitteet, broadcast-tason lähetys- ja tuotantotekniikan, julkisten tilojen äänentoisto- ja viestintäjärjestelmät, audiovisuaalisen esitystekniikan, sähkömekaniikan komponentit sekä sähköisten ja akustisten suureiden mittauslaitteet. 
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
Sähkö ja elektroniikka
 
Pakkala Oy Konepaja
Pakkala Oy Konepaja on Pomarkussa sijaitseva vuonna 1984 perustettu perheyritys. Pakkala Oy on erikoistunut yksittäisten kappaleiden ja sarjojen alihankintaan sekä kokonaisvaltaiseen tuotantoon ja siihen liittyvien asiakaspalveluiden tuottamiseen. Yritys tekee myös hitsaus- sekä mekaanista kokoonpanotyötä. Se palvelee pääasiassa metalliteollisuuden vientiyrityksiä sekä eri teollisuusyritysten kunnossapito-osastoja. Sen suurimmat asiakkaat ovat merkittäviä suomalaisia vientiyrityksiä esimerkiksi nosturi- ja laivanrakennusteollisuudessa että puunjalostuksessa. 
Alihankinta
Metalli
 
Pneumacon Oy

Pneumacon Oy on vuonna 1994 perustettu paineilma- ja hydrauliikkatuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. Sen toimipaikka sijaitsee Hyvinkään Martissa. Sen tärkeimmät asiakkaat ovat ruotsalainen, pikaliittimiä ja letkuja valmistava CEJN Ab sekä saksalainen, ruuvaukseen ja paineilmatyökaluihin erikoistunut Deprag Schulz GmbH. Tuotevalikoima käsittää lisäksi vakuumipumput, ilmamoottorit, kompressorit sekä paineilmatarvikkeet.

Pneumaconin päämarkkina-alueita ovat Suomi ja Viro. 

Tukkukauppa
 
Rej Design Oy
Rej-Design Oy:llä on pitkät perinteet ja yli 60 vuoden kokemus vesi- ja sähkötoimisten kuivaustelineiden valmistajana. Valikoimassa on myös kattava mallisto sähkötoimisia kuivaimia. Tuotekehityksen lähtökohtana on ollut alusta lähtien korkea laatu, toiminnallisuus, käyttömukavuus, kaunis ulkonäkö ja innovatiiviset ratkaisut. Suomessa yritys on alansa markkinajohtaja.
Metalli
 
Saunatalo Oy

Saunatalosta asiakas saa saunan rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvät kaikki palvelut yhdestä ja samasta talosta.

Saunatalo on sauna-ammattilainen – se tekee kuhunkin kohteeseen yksilöllisen suunnittelun sekä laadukkaan ja kustannustehokkaan toteutuksen – siksi tänä päivänä yli 100 000 suomalaisessa kodissa kylvetään sen valmistamissa saunoissa.

Projektitoiminta
Puu
 
TeamPac Oy

Teampac on suomalainen kosmetiikan, hygienia-, puhdistus- ja desinfiointituotteiden, näytepakkausten sekä auto- ja teollisuustuotteiden sopimusvalmistaja. Se valmistaa erilaisia tuotteita sekä niille pakkauksia alusta loppuun. Yrityksen kotimarkkina on Pohjoismaat ja Baltian maat.

Teampac tarjoaa asiakkailleen mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauspalveluja ja perustaa toimintansa vastuulliseen ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen tuotemerkkien omistajien kanssa. Se hallitsee niin terveydenhuoltoalan kuin luomukosmetiikan tiukat vaatimukset.

Teampac on vakavarainen, keskisuuri yritys, joka on toiminut sopimusvalmistajana jo yli 40 vuotta.

Alihankinta
Kemia
 
Tornionlaakson Sähkö Oy

Tornionlaakson Sähkö Oy on verkkoyhtiö, joka siirtää sähköä vastuualueensa, Länsi-Lapin, asiakkaille. Tornionlaakson Sähkö vastaa myös Energiapolar Oy:n asiakaspalvelusta ja sähkölaskutuksesta vastuualueellaan, Pellon Sähkö Oy:n asiakaspalvelusta ja verkostotöistä, Tornionlaakson Voima Oy:n hallinnosta sekä Tengeliönjoen voimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta

Yhtiön palveluksessa toimii noin 30 henkilöä ja asiakkaita sillä on noin 15 000.

Energia
Sähköverkko
 
Vaasan Elektroniikkakeskus Oy
Vaasan Elektroniikkakeskus Oy on 1984 perustettu elektroniikka-alan yritys. Toiminta muodostuu elektroniikan komponenttien, työkalujen ja mittalaitteiden tukku- ja vähittäismyynnistä sekä maahantuonnista.

Yrityksen yhteistyökumppaneina toimii yli 150 maahantuojaa ja valmistajaa, joiden tuotteita varasto-ohjelmassa on jo yli 20 000 nimikettä.
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Värimiehet Oy
Värimiehet on vuonna 1988 perustettu maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä. Sen kattavasta valikoimasta löytyvät sopivat ratkaisut kaikkiin sisustus- ja maalaushaasteisiin, mm. tapetit, laatat, maalit, listat ja tarvikkeet kaikenlaisiin tarpeisiin. 
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
 
Imatran Kone Oy
Erikoisosaamisestaan tunnetun, uuden sukupolven konepajan Imatran Kone Oy:n päätuote ovat mittatarkat suurnopeussähkömoottoreiden osat ja osakokonaisuudet. 
Alihankinta
Metalli
 
Eurotank Oy
Eurotank Oy valmistaa säiliöajoneuvoja polttoaineiden ja vaarallisten nestemäisten aineiden kuljetuksiin sekä vetoautosäiliöt ja säiliöperävaunut ja niiden varusteet. Yhtiö tuottaa myös alumiinisia säiliöitä ja irtosäiliötä.
Projektitoiminta
Metalli
Palvelut ja muu teollisuus
 
NT Liftec Oy
NT Liftec Oy on osa tanskalaista Novatech-yhtiötä, joka kehittää ja toimittaa laitteita muun muassa merenkulun tarpeisiin.
Metalli
Teknologia
Tutustu menestystarinaan
 
FinnSonic Oy
FinnSonic Oy on erikoistunut toimittamaan teollisuudelle vaativia osienpesuratkaisuja, joilla on tutkitusti positiivinen vaikutus tuotannon laatuun, tehokkuuteen ja tuloksiin. Yhtiö on ultraäänipesulaitteiden luotettava toimittaja jo noin 30 maassa. 
Metalli
Teknologia
 
Nor-Maali Oy
Nor-Maali Oy on v. 1987 perustettu Lahtelainen teollisuusmaalitehdas. Nor-Maali Oy:n omistavat perustajaosakkaat sekä vuodesta 1994 asti merkittävänä vähemmistöosakkaana ollut Norjalainen Jotun A/S. Vuoden 2008 liikevaihto oli noin 20 milj. euroa ja henkilöstön määrä oli 50. 
Kemia
 
Pineline Group Oy
Tekno-Forest Oy on tuottanut ympäristöystävällisiä pesukemikaaleja jo 90-luvun alkuvuosista lähtien. Yhtiön tuotteet ovat niittäneet mainetta ja kunniaa mm. Tekniikan Maailman testeissä. Kotimaan lisäksi Pineline-kemikaaleja ja -tuotteita viedään tällä hetkellä kahdeksaan eri maahan. 
Teknologia
Tukkukauppa
Huolto ja kunnossapito
Kemia
 
Grenovia Oy
Grenovia tarjoaa tytär- ja osakkuusyhtiöilleen liiketoiminnan operatiiviseen johtoon, liiketoimintastrategioiden suunnitteluun sekä rahoituksen järjestämiseen liittyviä palveluja. 
Palvelut ja muu teollisuus
 
David Health Solutions LTD.
David Health Solutions LTD Palvelee mm. sairaaloita alan hienostuneimmilla ratkaisuilla. Biomekaniikka ja älykkäs tekniikka tuottavat ennustettavissa olevia ja dokumentoituja tuloksia.
Metalli
Teknologia
Tukkukauppa
Verkkoliiketoiminta
 
Pyrollsack Oy
Pyrollsack Oy valmistaa Karhulassa paperisäkkejä teollisuuden pakkaustarpeisiin. Suomen johtava paperisäkkitehdas edustaa eurooppalaista kärkitasoa. Paperisäkki on osa nykyajan tuotteen logistista ketjua, joka käsittää pulverimaisen aineen pakkaustapahtuman, varastoinnin korkeissa lavakuormissa, siirrot, pitkät matkat ja erilaiset pakkausaineen suojavaatimukset. Tähän liittyvää tietämystä ja taitoa on kertynyt yhtiöllä jo vuodesta 1953.
Alihankinta
Paperi ja kartonki
 
Metric Industrial Oy
Metric Industrial Oy on yli neljäkymmentä vuotta sitten perustettu asiantuntijayritys, joka markkinoi kone- ja tehdasautomaatioon sekä mittausteknologiaan liittyviä komponentteja ja laitteita. 
 
Honkasen Puutarha Oy
Honkasen Puutarha Oy on erikoistunut laadukkaiden kukkien ja taimien viljelyyn ja vähittäismyyntiin. Kasvit kasvavat Pirkanmaan mullassa, kasteltuina Roineen vedellä ja lämmitettyinä Kangasalan metsien puilla. 
Tukkukauppa
Vähittäiskauppa
 
Ota yhteyttä!
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.