AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Verkkoliiketoiminnan asiakaspalvelupäällikkö

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitaan useita osaajia jatkuvasti. Oscar verkkoliiketoiminnan projektitiimi kaipaa vahvistusta. Etsimme nyt
 

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Oscar Verkkoliiketoiminnan asiakkuuksien hoitoon ja asiakaspalveluun. Päätehtävänäsi on ylläpitää asiakkaidemme verkkokauppoja ja huolehtia helpdeskiimme tulleista yhteydenotoista. Tehtävä on sekä ongelmanratkaisua, asiakaskommunikaatiota että verkkosivujen ylläpitoa. 
 
Sinulla on soveltuva amk-tasoinen koulutus ja/tai työssä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä. Ongelmanratkaisutaidot ja hyvät kommunikointikyvyt ovat välttämättömiä.
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
  • verkkokaupan ja siihen liittyvien toimintojen tuntemus on merkittävä etu
  • graafisia taitoja sekä HTML- ja CSS-osaamista
  • SEO:n, AdWords-mainonnan ja muun digimarkkinoinnin osaaminen katsotaan eduks

Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle: 
  • loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
  • mahtavat työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet
 
Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
27.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
15.10.2018

Jaa työpaikka: