Oscar Software
Oscar Software

Pilvipalvelu ratkaisee monet ongelmat

Ulkoista ohjelmistot, laitteistot ja ylläpito

Pilvipalvelu auttaa säästämään laite- ja ohjelmistoinvestoinneissa, päivityksissä ja ylläpidossa. Ota pilvipalvelun mukana sen hallinnan asiantuntijapalvelut. Maksa vain siitä, mitä todella tarvitset.

Tarjoamamme palvelu antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata tarvitsemansa ohjelmistot ja palvelinkapasiteetin kuukausihinnalla – normaalin ostamisen sijaan. Oscar Softwaren pilvipalvelu (SaaS/ASP) tarjoaa yrityksellesi kustannustehokkaan ja ehdottoman tietoturvallisen tavan hyödyntää moderneinta teknologiaa paikasta riippumatta.

Joustava ja helppokäyttöinen kokonaisuus

Pilvipalvelu on siis erittäin joustava ja kustannustehokas tapa yritysohjelmistojen hankintaan. Tarvitset käyttöösi vain Internet-yhteyden, niin Oscar Softwaren pilvipalvelu on käytettävissäsi.

Tarvittaessa ohjelmistot voi hankkia myös perinteisellä lisenssiperiaatteella pilvipalveluumme. Vaihtoehtoisesti ohjelmistot voi myös vuokrata kuukausihinnalla omalle palvelimelle. Myös eri hankintavaihtoehtojen yhdistelmä on mahdollinen. Palvelumme on siis erittäin joustava.

Palvelu skaalautuu vaivattomasti pienyrityskäytöstä kattamaan kansainvälisen konsernin eri toimipisteiden vaihtelevat tarpeet. Kaikki toiminnanohjausratkaisumme on saatavilla pilvipalveluna.

Kysy lisää!

Hanki pilvipalvelu kätevästi Oscar Softwarelta - Ota yhteyttä!